«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για Βάσω Λασκαράκη – Γιάννη Τσμιτσέλη: Χαρές ξανά, 11 χρόνια μετά, “βροχή” οι ευχές

November 10, 2023

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για Βάσω Λασκαράκη – Γιάννη Τσμιτσέλη: Χαρές ξανά, 11 χρόνια μετά, “βροχή” οι ευχές


Διαφ.

Η Εύα Λασκαράκη, κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, κλείνει σήμερα, 10 Νοεμβρίου, τα δέκα της χρόνια. Η ηθοποιός μοιράστηκε μια χαριτωμένη φωτογραφία της μικρής για τα γενέθλιά της.

Βάσω Λασκαράκη: Η κόρη της έχει γενέθλια και δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία

Η ηθοποιός άφησε το εξής σχόλιο στο Instagram της αφού μοιράστηκε μια σουρεαλιστική φωτογραφία της κόρης της στην παραλία: « 10 χρόνια μαζί σου που δεν συγκρίνονται με τίποτα

Να σε χαιρόμαστε λουλούδι μου όμορφο ❤️

Χρόνια σου πολλά καλά και όμορφα»!

Η ανάρτησή της στο Instagram

Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν, είδαμε την ηθοποιό να λυγίζει στην κάμερα, μιλώντας για την κόρη της Εύα, που κέρδισε την πρώτη θέση στο θέατρο Ακαδήμος, και χειροκρότησε τη μητέρα της, η οποία αυτή την περίοδο επιστρέφει στο θέατρο για να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση Unfriend.

Η Β. Λασκαράκη μιλάει για την παράσταση «Unfriend»

To βίντεο της στο Instagram

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την ανάρτησή της στο Instagram σχετικά με την κόρη της που έγραψε μεταξύ άλλων: «Πριν 9 χρόνια άφησα την Εύα μωρό στην κούνια της κ έφυγα για να κάνω παράσταση … χθες βράδυ 9 χρόνια μετά στην επιστροφή μου στο θέατρο ήταν στο κοινό …. Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα με λόγια είναι αδύνατον !

Η πρεμιέρα αυτή ήταν αφιερωμένη στην Εύα λοιπόν ❤️❤️❤️❤️».

Έτσι μιλώντας για την κόρη της, ξέσπασε σε κλάματα και τόνισε: «Συγκινούμαι πολύ, αλλά ας μην το συζητήσουμε. Είναι δύσκολο…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: