Με τσάντα χιλιάδων ευρώ η μία, με μπουστιέ η άλλη: Έγιναν θέαμα στα μαγαζιά Τσιμτσιλή & Παρασκευοπούλου, τις κοιτούσαν όλοι

November 10, 2023

Με τσάντα χιλιάδων ευρώ η μία, με μπουστιέ η άλλη: Έγιναν θέαμα στα μαγαζιά Τσιμτσιλή & Παρασκευοπούλου, τις κοιτούσαν όλοι


Διαφ.

Οι δύο παρουσιαστές είχαν εντοπιστεί και στο παρελθόν μαζί από τον φωτογραφικό φακό.

H ultra σικ Αντριάνα Παρασκευοπούλου και η casual Σταματίνα μαζί για αγορές

Η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη φιλία και οι δυο τους απολαμβάνουν συχνά κοινές τους εξόδους.

Αυτή τη φορά, οι δύο αξιαγάπητες παρουσιάστριες πήγαν για ψώνια σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και τις συνάντηση και ο φωτογραφικός φακός. Φυσικά, η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάγεψαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ επέλεξε έναν μονόχρωμο γκρι συνδυασμό που αποτελείται από ένα πουκάμισο και ένα παραδοσιακό υφασμάτινο παντελόνι στην ίδια απόχρωση. Η γνωστή επώνυμη τσάντα της πρόσθεσε μια κομψή πινελιά στην εμφάνισή της.

Η Σταματίνα επέλεξε ένα denim look που περιλάμβανε ένα μπουστάκι και ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με φλατ μαύρες μπότες και ένα μαύρο σακάκι με ιδιαίτερο σχήμα.

Απολαύστε την εμφάνισή τους στις φωτογραφίες παρακάτω


Πηγή

Διαβάστε επίσης: