Ράκος η Βάνα Μπάρμπα: «Έβαλα τα κλάματα πριν λίγο, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα, είναι δυνατόν;»

November 15, 2023

Ράκος η Βάνα Μπάρμπα: «Έβαλα τα κλάματα πριν λίγο, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα, είναι δυνατόν;»


Διαφ.

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στην εκπομπή του OPEN “Πρωινό ΣουΣού”, σήμερα, Τετάρτη και αποκάλυψε στον αέρα ένα περιστατικό που την αναστάτωσε λίγο πριν φτάσει στο πλατό.

Αναφερόμενη στην κοινωνική της δράση, η ηθοποιός υπογράμμισε «δουλεύω με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό Ινστιτούτο, όπου και είμαι Πρόεδρος και έχουμε και ένα Σωματείο «Δύναμη Ζωής», στο οποίο είμαστε όλοι εθελοντές».

Το περιστατικό που αναστάτωσε τη Βάνα Μπάρμπα

Για το περιστατικό που την αναστάτωσε πριν την εκπομπή, η Βάνα Μπάρμπα επεσήμανε «σήμερα με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ σε εσάς και πραγματικά έβαλα τα κλάματα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Έχουμε ένα παιδί στην Αγία Βαρβάρα, τον έχω από μικρό και από κάποιο λάθος προφανώς, σήμερα, η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα. Έκοψε το ρεύμα σε ένα παιδί που είναι ορφανό, με μια μητέρα που ανήκει στην εισαγγελία ανηλίκων, δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη. Είναι δυνατόν να κόβουν το ρεύμα σε ένα παιδί που δεν έχει να ζήσει; Έμαθα πριν λίγο ότι έγινε λάθος, αλλά έβαλα τις φωνές».

Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα για τα προσωπικά της

Σχετικά με την περίοδο που διανύει, σημείωσε «εγώ αυτό θέλω να κάνω στο εξής. Μη με ξαναφωνάξετε άλλο για τη ζωή μου, για το παιδί μου ή για τον σύντροφό μου. Από εδώ και πέρα θέλω να αισθάνομαι χρήσιμη» και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάποιον σύντροφο αυτή την περίοδο και διανύει μία πολύ ώριμη φάση της ζωής της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: