Συγκλονίζει η Ορθούλα Παπαδάκου: «Όταν έμαθα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, ανακουφίστηκα…»

November 15, 2023

Συγκλονίζει η Ορθούλα Παπαδάκου: «Όταν έμαθα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, ανακουφίστηκα…»


Διαφ.

H Ορθούλα Παπαδάκου, σε συνέντευξή της στο «Πρωινό ΣουΣού», μίλησε για τη συμμετοχή της στο πρώτο Survivor, του 2003 και για τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Όπως υπογράμμισε η πρώην μπασκετμπολίστρια για την ασχολία της με τον αθλητισμό «ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και έτσι αποφάσισα να ανοίξω ένα αθλητικό κέντρο στη Βούλα, δίπλα στην παραλία».

Τα θέματα υγείας της Ορθούλας Παπαδάκου μετά το Survivor

Σχετικά το Survivor, επεσήμανε «γυρίσαμε πάρα πολύ ταλαιπωρημένοι με αρκετά θέματα υγείας. Δεν θα το ξαναέκανα, τόσο σκληρό, αν ήμουν υγιής με τα πόδια μου, θα ήθελα να συμμετάσχω στο τωρινό Survivor για τα αγωνίσματα, διότι για μένα ήταν τρόπος ζωής».

Η Ορθούλα Παπαδάκου ανακουφίστηκε όταν έμαθε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας

Όσον αφορά το θέμα της υγείας της, η Ορθούλα Παπαδάκου σημείωσε «η διάγνωσή μου έγινε το 2011. Ταλαιπωρήθηκα περίπου δύο μήνες, να δω τι ακριβώς μου συμβαίνει μπαινοβγαίνοντας στο νοσοκομείο. Όταν μάθαμε ότι είναι σκλήρυνση κατά πλάκας, εγώ ανακουφίστηκα, γιατί είπα πως ξέρω πλέον με τι έχω να κάνω. Η γιατρός μου είναι καταπληκτική με έβαλε αμέσως σε αγωγή. Ταλαιπωρήθηκα τα πρώτα 2-3 χρόνια, τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: