Την πέρασε ήδη σε ύψος: Περήφανη μαμά η Μαρία Σαράφογλου, η σπάνια φωτο με τον κούκλο μελαχρινό 14χρονο γιο της

November 16, 2023

Την πέρασε ήδη σε ύψος: Περήφανη μαμά η Μαρία Σαράφογλου, η σπάνια φωτο με τον κούκλο μελαχρινό 14χρονο γιο της


Διαφ.

Περήφανη μανούλα, η Μαρία Σαράφογλου, παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του AΝΤ1 και πρόσφατα ο φακός την απαθανάτισε με τον γιό της.

Ο Δημήτρης Αλαφογιώργος είναι ο γιος της από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της και δημοσιογράφο Αντώνη Αλαφογιώργο.

Ακόμα, η Σαράφογλου έχει έναν αδελφό που αγαπάει πολύ. Με αφορμή τη συμμετοχή των δύο στο Μαραθώνιο η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες.

Μαρία Σαράφογλου

Ο αδελφός της Κωνσταντίνος έτρεξε όλο τον μαραθώνιο, ενώ ο γιος της τα 5 χιλιόμετρα.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σαράφογλου ποζάρει στην αγκαλιά του 14χρονου γιου της, Δημήτρη, ενώ στη δεύτερη μαζί με τον αδερφό της, Κωνσταντίνου Σαράφογλου.

Στον Δημήτρη μου και τον Κωνσταντίνο μου. Σας λατρεύω. Μαχητές αέναοι. Real action TAKERS not just action TALKERS” έγραψε στη λεζάντα.

Μαρία Σαράφογλου

Μαμά- κουκουβάγια η Μαρία Σαράφογλου με τον γιο της

Ο γιος της είναι μαθητής γυμνασίου και είναι ένας ψηλός μελαχρινός έφηβος.

Ο αδελφός της είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και η ίδια ως περήφανη αδελφή ήταν εκεί για να τον καμαρώσει μετά τα 42 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου.

Πριν από τρία χρόνια η Σαράφογλου μίλησε για το διαζύγιο, αλλά και για τον γιο της Δημήτρη, ο οποιος ομορφαίνει τη ζωή της. Ακόμα, τόνισε ότι έχει σχέση λατρείας και εμπιστοσύνης με τον γιο της, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της “μαμά κουκουβάγια”:

Μαρία Σαράφογλου

“Από τότε που έχω κάνει παιδί, έχω πάψει να λέω μεγάλες κουβέντες. Έχω χωρίσει, ήμουν παντρεμένη. Τώρα θα ακουστώ σαν μαμά κουκουβάγια. Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή να στο πω έτσι, είναι ένα παιδί εξαιρετικό, όμορφο αλλά είναι όμορφο στην ψυχή και αυτό το αντανακλά στους φίλους του, στην οικογένειά του, στο σχολείο, είναι εξαιρετικά έξυπνος και είναι πολύ διαφορετικός από εμένα.

Για παράδειγμα ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που είναι σαφή και τα όχι του και τα θέλω του. Από μικρός έχει άποψη, εγώ ήμουν ένα παιδί που κάτι ήθελα και έβαζα στόχο, το προσπαθούσα, κολυμπούσα στα βαθιά. Ο Δημήτρης είναι τελείως διαφορετικός, ξέρει πολύ καλά τι θέλει και ξέρει τα όρια του, ενώ εγώ πολύ συχνά δοκιμάζω τα όρια μου.

Μαρία Σαράφογλου

Τα τελευταία χρόνια έχω αρκετό χρόνο για τον Δημήτρη, τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά ήταν και πολύ δύσκολα για τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει πολύ πιο κοντά με το παιδί μου, έχουμε αναπτύξει έναν άλλο δεσμό και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: