“Φεύγω, είναι απαράδεκτο αυτό”. Απηύδησε ο πατέρας της νεκρής Φαίης στη Ζήνα Κουτσελίνη & έφυγε από τη θέση του

November 16, 2023

“Φεύγω, είναι απαράδεκτο αυτό”. Απηύδησε ο πατέρας της νεκρής Φαίης στη Ζήνα Κουτσελίνη & έφυγε από τη θέση του


Διαφ.

Ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, που δολοφονήθηκε από την αδερφή της, δύο χρόνια πριν,βρέθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, χθες, Τετάρτη, το βράδυ, στο Star και ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Ειδικότερα, άναψαν τα αίματα στην εν λόγω τηλεοπτική εκπομπή, ανάμεσα στον πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου και Γιώργο Καλλιακμάνη, με τον πρώτο τελικά να αποχωρεί από το πλατό ενοχλημένος από τις διακοπές του συνομιλητή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης ρώτησε «πώς έγινε με τα παιδιά αυτά. Αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος», με τη συνήγορο του πατέρας της άτυχης κοπέλας, Βούλα Δημητριάδη, να απαντάει «και τι έκαναν οι αστυνομικοί;».

«Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;» ρώτησε ο κ. Καλλιακμάνης, με τον πατέρα της Φαίης να ζητά τον λόγο για να απαντήσει, επισημαίνοντας «δεν θα με διακόψετε. Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα, αλλά με είχαν στο φεγγάρι» και στη συνέχεια ο Γιώργος Καλλιακμάνης να τον διακόπτει και να τον ρωτά «τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

Εκτός εαυτού ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου με τον Γιώργο Καλλιακμάνη

«Σταματώ, τέλος. Είναι αναγωγή αυτή. Τέλος. Είναι ανάγωγος» σημείωσε, εκτός εαυτού, ο Νίκος Μπακογιώργος, ο οποίος αποχώρησε από το τηλεοπτικό πλατό.

«Έχει δίκο. Το σωστό θα ήταν να επιστρέφει αυτός και να αποχωρήσεις εσύ. Δεν το δέχομαι. Όταν έχεις έναν καλεσμένο εδώ, πρέπει να τον σέβεσαι. Φέρτε μου τον κ. Νίκο να κάτσω μόνη μου δύο λεπτά» ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη, με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να σηκώνεται και αυτός να φύγει, καταλήγοντας «θα φύγω εγώ, αυτό είναι το σωστό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: