Μένει συνέχεια μόνο του, δε θέλει παρέα με κανένα: Αυτό είναι το πιο μοναχικό Ζώδιο & όχι δεν είναι ο Υδροχόος

November 16, 2023

Μένει συνέχεια μόνο του, δε θέλει παρέα με κανένα: Αυτό είναι το πιο μοναχικό Ζώδιο & όχι δεν είναι ο Υδροχόος


Διαφ.

Το πιο μοναχικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αποζητά να περνά χρόνο με τον εαυτό του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νιώθει μοναξιά.

Όπως αναφέρουν οι αστρολόγοι, αυτοί που νιώθουν πιο απομονωμένοι, μπορεί να κατηγορήσουν το ωροσκόπιό τους γι’ αυτό.

Το πιο μοναχικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δίνουν προτεραιότητα σε θέματα επιτυχίας, πλούτου και καριέρας σε σχέση με την προσωπική τους ζωή και αφήνουν λίγο χρόνο για κοινωνικοποίηση και οικοδόμηση σχέσεων.

Αν και μπορεί να μετανιώσουν για αυτές τις αποφάσεις αργότερα στη ζωή τους, καθημερινά, δεν τους πειράζει να μένουν μόνοι τους. Αν, για παράδειγμα, τους προσκαλέσετε σε μια συγκέντρωση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρουν έναν λόγο να κάνουν πίσω την τελευταία στιγμή, ώστε να μείνουν στο σπίτι και να ολοκληρώσουν ένα project ή απλώς να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θεωρούνται οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου, κάτι που τους οδηγεί στο να αποκόπτουν τους ανθρώπους εάν δεν αισθάνονται ότι δεν ανταποκρίνονται στις δικές τους, τέλειες προσδοκίες. Από την άλλη πλευρά, η τάση τους να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα μπορεί να κάνει τους άλλους να απομακρυνθούν από τη σχέση, καθώς είναι δύσκολο να βρίσκεσαι κοντά σε κάποιον που πάντα ψάχνει κάτι λάθος.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά συναισθηματικά ζώδια, τα οποία συχνά οδηγούνται από τη λαχτάρα τους για σύνδεση. Ακόμα κι αν είναι περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους, μπορούν να νιώσουν ένα κενό αν δεν υπάρχει συναισθηματικό βάθος σε αυτές τις σχέσεις. Γι’ αυτό δεν νοιάζονται για την ποσότητα των ανθρώπων γύρω τους, αλλά για την ποιότητα.

Επιπλέον, είναι ένα από τα πιο κυκλοθυμικά ζώδια, που με τα διαρκώς κυμαινόμενα συναισθήματά τους μπορεί να διώχνουν μακριά ανθρώπους. Ως εκ τούτου, βρίσκουν άνεση με την οικογένειά τους ή στην παρέα του εαυτού τους. αντί να βγαίνουν έξω και να γνωρίζουν νέους ανθρώπους.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες θεωρούνται ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδιο, κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της πνευματικότητας, και τον Δία, τον πλανήτη της ελπίδας. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή η ευαισθησία μπορεί να οδηγήσει σε ένα οξύ αίσθημα απομόνωσης. Συχνά αφαιρούνται και παραμένουν χαμένοι στις σκέψεις τους, καθώς δεν μπορούν να διαχειριστούν τα ψυχρά και σκληρά γεγονότα. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στη μοναχικότητα και στην αναζήτηση του «ένα και μοναδικού ατόμου». Δεν είναι σπάνιο να μένουν παγιδευμένοι σε ψευδαισθήσεις, καθώς δυσκολεύονται ακόμα και να ανοιχτούν στον ίδιο τους τον εαυτό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: