“Μόνο εγώ κάνω δουλειές” Μητέρα άφησε τον άντρα & τα παιδιά της μόνους στο σπίτι 11 μέρες & ιδού το αποτέλεσμα

November 17, 2023

“Μόνο εγώ κάνω δουλειές” Μητέρα άφησε τον άντρα & τα παιδιά της μόνους στο σπίτι 11 μέρες & ιδού το αποτέλεσμα


Διαφ.

Μία TikToker ανάρτησε ένα βίντεο με την ακαταστασία που αντικρίζει, επιστρέφοντας από ταξίδι, μέσα στο σπίτι, όπου ο σύζυγος και τα παιδιά τους πέρασαν έντεκα ημέρες χωρίς αυτήν.

Μπορεί η σύζυγος και μητέρα να προσπάθησε να επενδύσει το βίντεο με αστεία μουσική, αλλά κάποιοι έφτασαν σε σημείο να χαρακτηρίσουν τη σχέση της «κακοποιητική».

Οι εικόνες που αντικρίζει Είναι πραγματικά εφιαλτικές, δίνοντας την εντύπωση ότι μπήκαν διαρρήκτες και τα έκαναν όλα άνω-κάτω, παντού υπάρχουν διάσπαρτα ρούχα, χαρτιά και χειροτεχνίες, στοίβες για μπουγάδα, ενώ το δάπεδο έχει μετατραπεί σε ναρκοπέδιο από τα παιχνίδια των παιδιών, τα εργαλεία και τα παπούτσια του συζύγου της, ενώ υπάρχουν ακόμα και αναποδογυρισμένα έπιπλα.

Μια TikToker, η @jordanthegreywitch, πιστεύει πάντως ότι ο σύζυγος σκόπιμα δημιούργησε αυτό το σκηνικό που αντίκρισε επιστρέφοντας, υπογραμμίζοντας «Και μετά ο κόσμος αναρωτιέται γιατί κάποιες γυναίκες προτιμούν να είναι μόνες. Κορίτσι μου, δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο», ενώ μια άλλη, η Jessie May, συμφώνησε, συμπληρώνονρας ότι αυτές οι εικόνες δείχνουν μια άνιση σχέση, επισημαίνοντας «Ο γάμος είναι κάτι όμορφο, αρκεί να υπάρχει συνεργασία».

Η May σημείωσε «Το να είσαι καλός γονιός δεν σημαίνει απλά να υπάρχεις. Σημαίνει να καθαρίζεις το σπίτι, να βεβαιώνεσαι ότι δεν μετατρέπεται σε υγειονομική βόμβα, αλλά πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Αν είχε έρθει η κοινωνική πρόνοια, πιθανότατα θα είχε πάρει τα παιδιά σας. Αυτή η κατάσταση δεν είναι καθόλου αστεία» και τέλος, μια άλλη γυναίκα έγραψε στο Twitter «Υποτίθεται ότι τώρα πρέπει να γελάσουμε; Είναι ένα είδος χειρισμού και ελέγχου, μέσω των ενοχών, καθόλου αστείο ούτε αποδεκτό».

Απίστευτη η ακαταστασία που αντικρίζει η TikToker

@kianthelen

At least he kept the kids alive ????????‍♀️

♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel


Πηγή

Διαβάστε επίσης: