“Εφιάλτης” δίχως τέλος για τον Νίκο Μακρόπουλο: “Πήρα ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο & το πληρώνω ακόμα”

November 17, 2023

“Εφιάλτης” δίχως τέλος για τον Νίκο Μακρόπουλο: “Πήρα ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο & το πληρώνω ακόμα”


Διαφ.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μακρόπουλος στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να κόψει το κάπνισμα για λόγους υγείας, ενώ αποκαλύπτει τις οικονομικές εκκρεμότητες που του έχει αφήσει ένα παλιό δάνειο.

«Ξεκίνησα να παίζω πάντελ για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά τα τελευταία χρόνια κόβοντας το τσιγάρο, τα οποία θέλω να διώξω. Είναι μία προσπάθεια που κάνω μαζί με τη διατροφή να πέσω στα κιλά», δήλωσε σε πρώτο χρόνο ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Κάπνιζα 4 πακέτα. Αυτή τη στιγμή είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής. Αν δεν το κόψεις το τσιγάρο, θα σε κόψει εκείνο. Ήμουν στα πρόθυρα να μου κόψει την αναπνοή», παραδέχεται ο αγαπημένος τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.

«Έχει τύχει να πάρω ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο, το οποίο το πληρώνω ακόμα. Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου, δεν ξέρω να με πουλάω σωστά. Έχω χάσει λεφτά από συνεργασία αλλά αυτό είναι το παιχνίδι.

Το σημαντικό είναι οι νίκες να είναι λίγες παραπάνω από τις ήττες. Όταν κάποιος δεν έχει να σου δώσει ή να σου επιστρέψει χρήματα, τι άλλο θα του πάρεις; Την ψυχή;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μακρόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: