Δύο χρόνια μετά τη φυλακή: Χαμογελά ξανά η Έλενα Πολυχρονοπούλου -Ο νέος έρωτας, η αποζημίωση & η “ρετσινιά”

November 17, 2023
Μετά από δύο χρόνια φυλάκισης, η Έλενα Πολυχρονοπούλου εμφανίζεται ξανά χαμογελαστή – ο νέος της έρωτας, η αποζημίωση και η ρετσινιά.

Δύο χρόνια μετά τη φυλακή: Χαμογελά ξανά η Έλενα Πολυχρονοπούλου -Ο νέος έρωτας, η αποζημίωση & η ρετσινιά


Διαφ.

Για τη νέα ζωή της μετά την αποφυλάκισή της μίλησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του Alpha.

“Αποφάσισα να ξαναεμπιστευτώ έναν άνθρωπο. Φαίνεται πολύ καλός. Περνάμε πολύ καλά. Είναι η αρχή. Είμαστε σχεδόν τρεις μήνες μαζί. Οπότε είναι ο ενθουσιασμός, ο έρωτας, όλα μαζί. Τον ήξερα, αλλά είναι αυτό που τον βλέπεις αλλά δεν τον βλέπεις. Γνωριζόμασταν μέσω κοινής παρέας, είχαμε βγει κάποιες φορές, αλλά δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου.

Το καλοκαίρι ήρθαμε πιο κοντά. Βγήκαμε και ταιριάξαμε πολύ σαν φίλοι για αρχή. Βγήκε και η χημεία η ερωτική και καταλήξαμε να είμαστε μαζί” ανέφερε για τον νέο της σύντροφο η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Όσο για τη ζωή της σήμερα, δυο χρόνια μετά την περιπέτεια που είχε με τη φυλακή, η Έλενα Πολυχρονοπούλου είπε: “Αυτά που έζησα δεν τα έχω ξεπεράσει απόλυτα. Έχει κλείσει όμως αυτή η υπόθεση. Έχω αθωωθεί και τώρα, περιμένω το δικαστήριο για την αποζημίωση από το κράτος, γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι αθώος και μπαίνει 8 μήνες φυλακή… Έχει υπάρξει μεγάλο κανάλι που έχω κάνει συζήτηση αλλά μου είχαν πει ότι λόγω αυτού που συνέβη, δεν μπορούν να με βάλουν σε κάποια θέση, ούτε μπροστά ούτε πίσω από τις κάμερες. Η ρετσινιά που σου κολλάνε στην Ελλάδα, δεν φεύγει ποτέ”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: