Βέφα Αλεξιάδου: “Απορούσαν που βαφόμουν και έβγαινα ενώ είχα χάσει 2 κορίτσια. Δεν πρόσεχαν την υγεία τους”

November 17, 2023
Οι άνθρωποι απορούσαν γιατί βάφομαι και βγαίνω, παρόλο που είχα χάσει δύο κορίτσια. Δεν έδιναν σημασία στην υγεία τους.

Βέφα Αλεξιάδου: Απορούσαν που βαφόμουν και έβγαινα ενώ είχα χάσει 2 κορίτσια. Δεν πρόσεχαν την υγεία τους


Διαφ.

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η γνωστή μαγείρισσα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι συνέβη με την περιπέτειά της υγείας της, ενώ αναφέρθηκε και στις απώλειες που την στιγμάτισαν.

Δεν είχα τίποτα, ήμουν μια χαρά. Η φωτογραφία, ποιος ξέρει πού τη βρήκε μέσα στις φωτογραφίες μου, την παραποίησε, την έκοψε κιόλας… Τρελάθηκε όλος ο κόσμος, φυσικά εγώ ήμουν στο νοσοκομείο εκείνη την εποχή, αλλά για άλλον λόγο. Εγώ παίρνω κορτιζόνη κάθε μέρα, γιατί είχα πρόβλημα με το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να το στηρίξω και ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσε να το σηκώσει. Αν συνέχιζα να παίρνω την αυξημένη κορτιζόνη που μου έδωσε κατά λάθος η φαρμακοποιός, θα πήγαινα στον άλλο κόσμο και θα έχανα τα νεφρά μου. Όταν το ανακαλύψαμε ότι παίρνω παραπάνω κορτιζόνη, μπήκα στο νοσοκομείο να μου κάνουν θεραπεία για να μην χάσω τα νεφρά μου, ανέφερε η Βέφα Αλεξιάδου.

Έζησα ευτυχισμένα χρόνια πριν φτάσουμε ως εδώ. Η ζωή μου επιφύλασσε πολύ βαρύ πόνο, έχασα πρώτα τον άνδρα μου και μετά τα δυο κορίτσια μου. Δεν πρέπει να μη δίνουμε σημασία στο τι μας συμβαίνει και να μην πηγαίνουμε στον γιατρό. Τα κορίτσια μου έδιναν βαρύτητα στη δουλειά τους, αλλά δεν πρόσεχαν την υγεία τους. Πρώτο μέλημά μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε, είναι να σεβόμαστε την υγεία μας. Πολλοί απορούσαν που ντυνόμουν, βαφόμουν και έβγαινα, ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια.

Δεν δίνω σημασία ποιος το λέει αυτό. Ο αληθινός πόνος και το μαύρο είναι μέσα στην καρδιά μας. Δεν φεύγει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου, δεν χρειάζεται θέατρο, να βγαίνεις έξω με τα μαύρα να σε λυπούνται και στο σπίτι να φοράς την εμπριμέ ρόμπα πρόσθεσε η Βέφα Αλεξιάδου για τις απώλειες που είχε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: