Δυσαρεστημένη η Έλλη Στάη: “Γι’ αυτό σταμάτησα την ψυχοθεραπεία. Έκανα 3-4 προσπάθειες και εγκατέλειψα”

November 17, 2023
Η Έλλη Στάη είναι δυσαρεστημένη και έχει αποφασίσει να σταματήσει την ψυχοθεραπεία της. Παρότι προσπάθησε 3-4 φορές, τελικά εγκατέλειψε τη θεραπεία.

Δυσαρεστημένη η Έλλη Στάη: Γι αυτό σταμάτησα την ψυχοθεραπεία. Έκανα 3-4 προσπάθειες και εγκατέλειψα


Διαφ.

Reels με μικρές εξομολογήσεις έκανε η Έλλη Στάη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Η δημοσιογράφος αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχοθεραπείας και τον λόγο που την εγκατέλειψε.

Προσπάθησα να κάνω ψυχοθεραπεία και εγώ, αλλά κατέληξα να αυτοψυχοθεραπεύομαι. Τώρα γιατί κατέληξα εκεί; Γιατί η σχέση ψυχοθεραπευτή και ψυχοθεραπευόμενου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Αν αυτή δεν υπάρχει, δεν ανοίγεται ο θεραπευόμενος. Αυτό λοιπόν για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι και εγώ δύσκολος άνθρωπος, επειδή “το έπαιξα” ψυχαναλυτής στη δουλειά μου. Για να κάνεις συνεντεύξεις και συζητήσεις και ο άλλος να χαλαρώσει, να ανοιχτεί πρέπει να τον “ανοίξεις”. Ε λοιπόν, επειδή εγώ το είχα αυτό, δεν βρήκα ποτέ. Έκανα 3-4 προσπάθειες. Δεν βρήκα κάποιον ο οποίος να μου επιβληθεί σε κάτι τέτοιο. Οπότε αυτοψυχοθεραπευόμουν, ανέφερε η Έλλη Στάη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: