Μελαχρινή καλλονή, θα εκτοξεύσει τη τηλεθέαση στα ύψη: Αυτή είναι η 1η παίκτρια που έκλεισε στο Survivor 2024

November 17, 2023

Μελαχρινή καλλονή, θα εκτοξεύσει τη τηλεθέαση στα ύψη: Αυτή είναι η 1η παίκτρια που έκλεισε στο Survivor 2024


Διαφ.

H επάνδρωση των ομάδων του νέου Survivor που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024, έχει ήδη ξεκινήσει και η παραγωγή της Acun Medya έχει προχωρήσει ήδη σε συνομιλίες και συμφωνίες με πρόσωπα που δεν έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση, καθώς θα κλείσει πρώτα τους Μαχητές και αργότερα τα μέλη της ομάδας των Διάσημων.

Σε μία χρονιά που δε θα ρέει το χρήμα τόσο άφθονο όσο άλλες, αφού το σχέδιο για Super Star Survivor φαίνεται να μην προχωρά, το όνομα της πρώτης Μαχήτριας αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού του Open.

Η Δήμητρα Γεωργαντή θα είναι η πρώτη μαχήτρια που έκλεισε για το ριάλιτι επιβίωσης και θα ταξιδέψει στις αρχές του νέου χρόνου στον Άγιο Δομίνικο. Η Δήμητρα είναι εθελόντρια πυροσβέστης που περιμένει να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Έρχεται από την Αγιάσο της Λέσβου, έχει αποφοιτήσει από τη σχολή ΤΕΦΑΑ.

Βέβαια η μελαχρινή υποψήφια μαχήτρια ανάρτησε φωτογραφία της έξω από τα γραφεία της Acun Medya, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους ανθρώπους της παραγωγής, με το μέλλον της στο ριάλιτι ίσως να βρίσκεται σε κίνδυνο μετά την πράξη της αυτή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: