«Έσκασαν» τα χαρμόσυνα νέα: Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιωρίκας Πιλίδης κράτησαν κρυφή από όλους την εγκυμοσύνη

November 18, 2023

«Έσκασαν» τα χαρμόσυνα νέα: Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιωρίκας Πιλίδης κράτησαν κρυφή από όλους την εγκυμοσύνη


Διαφ.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και η αγαπημένη του Όλγα Καρπουζίδου έγιναν γονείς. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου έπειτα από 7 χρόνια σχέσης, απέκτησαν ένα κοριτσάκι 2 μήνες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Η εγκυμοσύνη της όμορφης συντρόφου του Γιωρίκα Πιλίδη είχε γίνει γνωστή μέσα από το okmag τον περασμένο Μάιο. Ο Γιωρίκας Πιλίδης έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μόλις λίγες μέρες πριν φύγει για το Survivor All Star. Μάλιστα όταν αποβλήθηκε έγινε γνωστό ότι ο λόγος ήταν η επικοινωνία με πρόσωπο στην Ελλάδα. Τότε είχε ακουστεί πως η επικοινωνία ήταν για να μάθει το φύλο του μωρού που περίμεναν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, η 21χρονη ήταν έγκυος και οι δυο τους κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό για εννέα ολόκληρους μήνες με απόλυτη επιτυχία, παρόλο που οι κάμερες προσπαθούσαν να τους τσακώσουν σε διάφορες στιγμές τους λόγω της αναγνωρισιμότητας του πυγμάχου εξαιτίας του Survivor All Star.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: