Σε πελάγη ευτυχίας η Εύη Βατίδου, ανακοίνωσε τα ευχάριστα: «Έχουμε επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια»

November 18, 2023

Σε πελάγη ευτυχίας η Εύη Βατίδου, ανακοίνωσε τα ευχάριστα: «Έχουμε επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια»


Διαφ.

Η Εύη Βατίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες λίγες μέρες μετά το τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη στη Γλυφάδα.

Σε εγκαίνια καταστήματος ήταν η πρώτη εμφάνιση του πρώην μοντέλου μετά την περιπέτεια που πέρασε με την δικαιοσύνη εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος στην Γλυφάδα τα ξημερώματα της Κυριακής (12.11.2023). Η Εύη Βατίδου λοιπόν αναφέρει για το συμβάν: «Έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο θέμα. Ο νόμος θα δείξει. Υπάρχει μία περίπτωση οι διαδικασίες να κινηθούν πιο γρήγορα αλλά δεν το γνωρίζω ακόμη. Αυτά είναι ζητήματα του Αλέξη».

Για τις πρώτες σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια του συμβάντος: «Καμία πρώτη σκέψη του λέω απλά “ποιος είσαι εσύ;”. Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε στημένη.»

Σχετικά με τον Αλέξη Κούγια που υπήρξε ο δικηγόρος της: «Ο Αλέξης ασχολήθηκε με όλα τα νομικά θέματα. Του έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το κομμάτι. Θα μου έκανε εντύπωση εάν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθούσε σε αυτό το κομμάτι. Δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και επαληθεύτηκα.»

Τέλος για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, απαντά: «Χάρηκα που έδειξε ενδιαφέρον, χάρηκαν και τα παιδιά. Δεν με γοητεύει, μόνο με ευχαριστεί. Είναι και αυτό μία μορφή επανασύνδεσης. Δηλαδή πλέον με τον Αλέξη μιλάμε 3 – 4 φορές την ημέρα. Τον έχω ζαλίσει λίγο στα τηλέφωνα.»

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: