Είναι 30 χρόνια μαζί, έχουν μία κόρη 22 ετών, παντρεύτηκαν πέρυσι: Η ηθοποιός σύζυγος του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

November 20, 2023

Είναι 30 χρόνια μαζί, έχουν μία κόρη 22 ετών, παντρεύτηκαν πέρυσι: Η ηθοποιός σύζυγος του Λάζαρου Γεωργακόπουλου


Διαφ.

Τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο μετά τον «Σασμό» τον παρακολουθούμε φέτος στη νέα σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών», όπου υποδύεται τον Χριστόφορο Μπουραντά.

Ωστόσο όταν ο ίδιος δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο με την οικογένεια του, την σύζυγο και την κόρη του.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με την επίσης ηθοποιό, Μαρία Κατσιαδάκη με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη, την Ιωάννα.

Μάλιστα η γνωστή αλλιώς και ως Joane υπήρξε και νικήτρια του «The Voice», αφού είναι πολύ ταλαντούχα με υπέροχη φωνή.

Σε συνεντεύξεις του, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έχει μιλήσει για την σύζυγο και την κόρη του, ενώ αναφέρθηκε και στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε πρόσφατα με την αγαπημένη του Μαρία.

«Υπογράψαμε πέρυσι ένα σύμφωνο συμβίωσης για πρακτικούς λόγους – αν αρρώσταινε ο ένας από τους δυο μας, ο άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Δεν παντρευτήκαμε όμως γιατί δεν το σκεφτήκαμε ποτέ. Δεν νιώθω ποτέ την ανάγκη να γιορτάσουμε με φίλους το ότι είμαστε μαζί, το σημαντικό πάντα ήταν το ότι είμαστε μαζί. Ακόμα και όταν γεννήθηκε η Ιωάννα, πάλι δεν μας πέρασε από το μυαλό. Αναγνωρίστηκε το παιδί και προχωρήσαμε παρακάτω. στο να τη μεγαλώσουμε μαζί. Ενδεχομένως αν ένας από τους δύο μας το είχε θέσει, κάποια στιγμή να παντρευόμασταν. Δεν ήταν όμως κάτι που είχαμε ανάγκη για να μείνουμε μαζί, δεν χρειαζόμασταν ένα χαρτί ή να δώσουμε όρκους για να δεθούμε. Το δέσιμο μεταξύ μας υπήρχε και υπάρχει -για αυτό πιστεύω πως λειτούργησε και λειτουργεί μετά από τόσα χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για την σύζυγό του.


Πηγή