Την χτύπησε με τον πυροσβεστήρα μέχρι θανάτου: Νεκρή 27χρονη, σοκάρουν οι λεπτομέρεις του άγριου εγκλήματος

November 20, 2023

Την χτύπησε με τον πυροσβεστήρα μέχρι θανάτου: Νεκρή 27χρονη, σοκάρουν οι λεπτομέρεις του άγριου εγκλήματος


Διαφ.

Μία 27χρονη, στην Καλιφόρνια, ξυλοκοπήθηκε θανάσιμα με πυροσβεστήρα και στη συνέχεια ο δράστης πέταξε το άψυχο σώμα της σε ένα στενό, πίσω από έναν εγκαταλελειμμένο κινηματογράφο.

Ειδικότερα, ο 26χρονος Dino Rojas-Moreno κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της Tatum Goodwin, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε από έναν οικοδόμο, στις 12 Νοεμβρίου, κοντά στο εστιατόριο Carmelita’s στη Laguna Beach της Καλιφόρνιας, όπου εργαζόταν.

«Το πτώμα της βρισκόταν κάτω από έναν φράχτη με αλυσίδες σε ένα εργοτάξιο και στο κεφάλι της είχε τοποθετηθεί ένας σάκος άμμου», υπογράμμισαν οι εισαγγελείς.

Ο 26χρονος εργαζόταν ως μπάρμαν στο κοντινό Royal Hawaiian Fire Grill και κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε έναν πυροσβεστήρα ως όπλο στη δολοφονία του Goodwin.

Όπως αναφέρεται στην κατάθεση, ο Rojas-Moreno πλησίασε για πρώτη φορά την αδικοχαμένη κοπέλα σε ένα πάρκινγκ, γύρω στη 1 π.μ. και της επιτέθηκε κοντά στο σταθμευμένο αυτοκίνητό της.

«Ο Rojas-Moreno στη συνέχεια την έσυρε με τη βία στο πίσω μέρος του πάρκινγκ, σε ένα μικρό δρομάκι και σε μια απομονωμένη περιοχή πίσω από έναν κινηματογράφο που ήταν υπό κατασκευή και άρχισε να την χτυπάει άγρια», επισημαίνεται στο κατηγορητήριο.

Αργότερα την ίδια ημέρα, όταν ο Rojas-Moreno δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του, υποστήριξε ότι του είχαν «επιτεθεί».

Άγνωστο αν η 27χρονη και ο φερόμενος ως δράστης γνωρίζονταν

Ενώ οι δύο τους εργάζονταν σε εστιατόρια στην ίδια πόλη, άγνωστο παραμένει το αν γνώριζαν ο ένας τον άλλον.

«Είναι σπαρακτικό το γεγονός ότι μια νεαρή γυναίκα με όλο το μέλλον μπροστά της, έχασε με τόσο βάναυσο τρόπο τη ζωή της και στη συνέχεια την πέταξαν σαν να μην είχε ποτέ σημασία η ζωή της. Η εισαγγελία θα διασφαλίσει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη», σημείωσε ο εισαγγελέας.

Από την πλευρά της, η αδερφή της τόνισε «το πιο δύσκολο είναι ότι ήταν μόνη της και πάλευε για τη ζωή της. Είσαι αβοήθητος. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν ήμουν εκεί για να την προστατέψω. Δεν της άξιζε αυτό».

Ο Rojas-Moreno απολογείται σήμερα, Δευτέρα και κρατείται χωρίς εγγύηση.

27χρονη δολοφονήθηκε με πυροσβεστήρα


Πηγή