
Για 1η φορά στη δημοσιότητα – Το αρρωστημένο μήνυμα που έλαβε ο Αρκάς στο inbox προκαλεί σοκ – Τpομακτικό! Εγώ θα έκανα μήνυση!
Ένα αρρωστημένο μήνυμα έλαβε η επίσημη σελίδα του γνωστού σκιτσογράφου Αρκά στο Facebook, με τους διαχειριστές της να το δημοσιεύουν και να σχολιάζουν:
Άλλη μια ευαίσθητη ψυχή που είναι με τον άνθρωπο.
Ο συντάκτης του μηνύματος εξαπολύει κατάρες, χρησιμοποιώντας παράλληλα χυδαίες εκφράσεις. Τα λόγια του προκάλεσαν αποτροπιασμό, με ορισμένους σχολιαστές να προτρέπουν τον σκιτσογράφο, με σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση, να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ορισμένα σχόλια κάτω από την ανάρτηση
- Μην τους δίνετε σημασία! Με το να δημοσιοποιείτε τα αρρωστημένα λόγια του κάθε τρελού, του δίνετε σήμα ότι έχει τη δύναμη να σας ενοχλεί (εννοείται ότι όταν συνεχίζεται κάτι τέτοιο, πρέπει να απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος).
- Τι άνθρωποι είναι αυτοί, τρομακτικό…
- Θεέ μου πόση κακία κρύβεται πίσω από ένα πρόσωπο…
- Εγώ θα έκανα μήνυση!
Πηγή