Είναι 50 χρόνια μαζί, έχουν 2 παιδιά: Η άγνωστη σύζυγος του Χρήστου Νικολόπουλου ζει μακριά από τη δημοσιότητα

November 26, 2023

Είναι 50 χρόνια μαζί, έχουν 2 παιδιά: Η άγνωστη σύζυγος του Χρήστου Νικολόπουλου ζει μακριά από τη δημοσιότηταΟ Χρήστος Νικολόπουλος επιθυμεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, γι’ αυτό ελάχιστοι έχουν δει τη σύζυγό του, με την οποία είναι περισσότερα από 50 χρόνια μαζί.

Πως γνώρισε ο Χρήστος Νικολόπουλος τη σύζυγό του

Ο συνθέτης έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, η οποία τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε του βήμα, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο μετρ του μπουζουκιού είχε υπογραμμίσει για τη σύζυγό του και τον τρόπο γνωριμίας τους, ότι «τη γνώρισα σε ένα κέντρο στη Κόρινθο και δέσαμε. Είναι λογίστρια. Είχε υπομονή και κατανόηση. Μέχρι να βρω το δρόμο μου, δούλευα πάρα πολύ και έλειπα. Δεν ζήλευα ούτε εγώ, ούτε όμως κι εκείνη».

Για τα δυο του εγγόνια, ο Χρήστος Νικολόπουλος επεσήμανε «ποτέ δεν έχω εκθέσει την οικογένειά μου, είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, μου αρέσει φοβερά η οικογένειά μου, θέλω να είμαι μαζί τους. Δεν απόλαυσα αυτή την οικογενειακή θαλπωρή, γιατί το διάστημα από το 1970 έως το 1985 εργαζόμουν στο στούντιο. Σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες έπαιζα μπουζούκι. Έλειπα συχνά από το σπίτι μου. Τα δύο μου παιδιά μεγάλωναν και τα έβλεπα λίγο και τώρα έχω δύο εγγόνια. Τον εγγονό μου, Χρήστο Νικολόπουλο και μία εγγονή. Ο εγγονός μου είναι 6,5 ετών, έχουμε μεγάλη και τρυφερή σχέση».

Στην ερώτηση «ο ρόλος της συζύγου σας ήταν δύσκολος, είχε να αντέξει πολλά;», ο συνθέτης απάντησε «είχε αντέξει πολλά, βέβαια. Η γυναίκα μου είναι ο ήρωάς μου. Μεγάλωσε τα παιδιά μας, επιβαρύνθηκε όλη τη διαδικασία, από τα φαγητά, τα σχολεία, να τα πηγαίνει, να τα φέρνει, παρελάσεις, γιορτές, σε όλα έτρεχε αυτή… Της χρωστάω πάρα πολλά. Ευτυχώς, δεν είναι από το χώρο μας για να έχει κι αυτή τις ίδιες δραστηριότητες, αφιέρωσε όλη της τη ζωή για την οικογένειά μας. Έκανε το κουμάντο, ήταν η πρωταγωνίστρια στο σπίτι. Γι’ αυτό θα έπρεπε κάποιος να είναι βλάκας ή αγνώμων να μην το εκτιμήσει. Είμαστε μαζί 47 χρόνια και δεν ανταλλάξαμε ποτέ ούτε μία κουβέντα, δεν μαλώσαμε ποτέ. Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι».

Η σύζυγος του Χρήστου Νικολόπουλου

Χρήστος Νικολόπουλος σύζυγος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: