«Καρφιά» από την Ραμόνα Βλάντη: «Βλέπω την Παπαρίζου και λέω… τι φόρεσε πάλι, που πάει με αυτά τα μαλλιά;»

November 27, 2023

«Καρφιά» από την Ραμόνα Βλάντη: «Βλέπω την Παπαρίζου και λέω… τι φόρεσε πάλι, που πάει με αυτά τα μαλλιά;»Η Ραμόνα Βλάντη,στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», αποκάλυψε διάφορες πτυχές της προσωπικής της ζωής, εστιάζοντας στα παιδιά της και στις σχέσεις της. Επιπλέον, ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τον πρώην σύζυγό της. Εκτός αυτού, μοιράστηκε τις απόψεις της για θέματα μόδας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο στυλ των Ελληνίδων celebrities, όπως η Φουρέιρα, η Παπαρίζου και η Παπαβλασοπούλου.

Ραμόνα Βλάντη: Τα όσα αποκάλυψε

«Είμαι μια μαμά που είναι φίλη με τα παιδιά της, είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μου», είπε αρχικά στο «MEGA Καλημέρα» και συνέχισε λέγοντας: «Με τον πρώην σύζυγο μου έχω πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην Ελλάδα ερωτεύτηκα, μετρά από 1 χρόνο έμεινα έγκυος, παντρευτήκαμε και καταλήξαμε με 2 παιδιά. Δεν δέχομαι να μισήσω έναν άνθρωπο που έχω αγαπήσει τόσο πολύ. Οι φίλες μου είναι όλες Ελληνίδες, με στήριξαν, με αγκάλιασαν».

Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν, η Ραμόνα Βλαντή είπε πως τα γνώρισε μετά την τηλεόραση.

Σχόλια για Φουρέιρα, η Παπαρίζου και η Παπαβλασοπούλου:

Πώς κρίνει το στυλ Ελληνίδων celebrities; «Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει. Της Έλενας Παπαρίζου της λείπει το κομμάτι του styling, τη βλέπω και λέω τί φόρεσε πάλι, που πάει με αυτά τα μαλλιά; . Η Έλενα Παπαρίζου είναι η πιο κακοντυμένη τραγουδίστρια . Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει αυτό στον εαυτό της, γιατί είναι γυναικάρα, είναι showwoman, βγαίνει στη σκηνή και “τρίζουν” τα πατώματα, όμως είναι ένα “πακέτο”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ μιλώντας  για το GNTM αναφέρει πως: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου έδωσε τίποτα. Θα πήγαινα αν με καλούσαν για κριτή. Έχω σταματήσει κορίτσια στο δρόμο και τους έχω πει ότι πρέπει να γίνουν μοντέλα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: