«Καταπέλτης» ο Μιχάλης Οικονόμου για τις δηλώσεις της Μαρία Ιωαννίδου: «Εμείς που είχαμε στρέιτ γονείς γίναμε στρέιτ;»

November 27, 2023

«Καταπέλτης» ο Μιχάλης Οικονόμου για τις δηλώσεις της Μαρία Ιωαννίδου: «Εμείς που είχαμε στρέιτ γονείς γίναμε στρέιτ;»Ο Μιχάλης Οικονόμου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έδωσε την απάντησή του στη Μαρία Ιωαννίδου, αναφορικά με τα παιδιά των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Η απάντηση του Μιχάλη Οικονόμου στη Μαρία Ιωαννίδου

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «οι ομόφυλες οικογένειες δεν περιμένουν έγκριση από τη Βουλή, υπάρχουν και θα αυξάνονται συνέχεια. Ο κ. Βορίδης αν θέλει ας το ψηφίσει. Αν όχι θα είναι υπόλογος σε αυτά τα παιδιά. Εμείς που είχαμε straight γονείς γίναμε straight; Σας παρακαλώ! Τη θαυμάζω πάντως τη Μαρία Ιωαννίδου ως καλλιτέχνη».

Ο Μιχάλης Οικονόμου διαφωνεί με τα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και υπογράμμισε «το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα. Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με πειράζει, άλλα να μην παντρεύονται. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: