Όλοι απоρоύν τι κρατάει στο χέρι του: «Χάζεψε» για τα καλά με τη Δέσποινα Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης

November 28, 2023

Όλοι απоρоύν τι κρατάει στο χέρι του: «Χάζεψε» για τα καλά με τη Δέσποινα Βανδή ο Βασίλης ΜπισμπίκηςΑλληθώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μπροστά στην αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, στο βραδινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

Εδώ και κάποιο διάστημα η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε Αθηναϊκό κέντρο διασκέδασης, πλάι στον Γιώργο Σαμπάνη.

Μεταξύ των θαμώνων, βρίσκεται συχνά και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός στέκεται συνήθως πολύ κοντά στην πίστα και αποθεώνει τη σύντροφό του.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TikTok, θαμώνας του μαγαζιού απαθανάτισε τον ηθοποιό να «χαζεύει» τη Δέσποινα Βανδή, παρακολουθώντας τη να χορεύει με το αποκαλυπτικό κόκκινο κορμάκι που προκάλεσε σάλο, στις πρώτες της εμφανίσεις.

Δέσποινα Βανδή

«Να βρείτε έναν να σας κοιτάζει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα» γράφει ένα σχόλιο.

Δείτε το βίντεο:

@stavroulakalathaki #fyp #fypage #ολοι #real #fypp #greekviral #fy #sologreco #stauroulakalathaki #greekvideo #fypシ゚viral #laiko #greektiktok #fypageシ ♬ πρωτότυπος ήχος – stavroula kalathaki

Το βίντεο έγινε viral στην πλατφόρμα, τόσο για τον τρόπο που ο ηθοποιός διασκέδασε με τη σύντροφό του, αλλά και για τη μεγάλη προσήλωση που της έδειχνε. Πολλοί παρατήρησαν, ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν τόσο «απορροφημένος» στο σόου της καλής του, που δεν κατάλαβε ότι στο χέρι του δεν κρατούσε ποτήρι με ποτό.

«Τι κρατάει ακριβώς στο χέρι;» γράφουν στο βίντεο. «Στο άλλο χέρι κρατάς το ποτήρι» πρόσθεσε ένας άλλος. Ορισμένοι χρήστες της πλατφόρμας άνοιξαν συζήτηση σχετικά με το αν κρατάει κάτι, που δεν φαίνεται στην κάμερα. Οι περισσότεροι, ωστόσο, κατέληξαν στο ότι ο ίδιος απλά είχε ξεχαστεί και νόμιζε πως κρατούσε το ποτήρι του.

Δέσποινα Βανδή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: