«Έμεινα έγκυος στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς. Ως μονογονέας, αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται ποτέ»

November 28, 2023

«Έμεινα έγκυος στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς. Ως μονογονέας, αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται ποτέ»


Διαφ.

Στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά μίλησε η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη, την Κυριακή 26.11.2023 και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Έμεινα έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Καφέ της Χαράς. Ήταν σημαντική στιγμή στη ζωή μου, άλλαξε σελίδα στη ζωή μου το Καφέ της Χαράς», εκμυστηρεύτηκε.

Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως πλέον βρίσκεται σε μια μονογονεϊκή οικογένεια και στη δυσκολότερη στιγμή με την κόρη της.

Η ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από το Καφέ της Χαράς συγκινεί με τα όσα λέει. Το Happy Day προέβαλε απόσπασμα, λίγες ώρες πριν προβληθεί ολόκληρη η συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

«Προέκυψε στην πορεία και το αγκάλιασα. Δεν ήταν καθόλου κάτι που ονειρευόμουν. Ονειρευόμουν να είμαι μαζί με τον πατέρα της μικρής μου, να τη μεγαλώνουμε μαζί.

Ως μονογονέας έχεις πολύ δύσκολα πράγματα να αντιμετωπίσεις στη συνέχεια, όπως αυτό που θα θυμάμαι πάντα ως μεγαλύτερη δυσκολία ήταν που ανέβασε 40 πυρετό για τρεις νύχτες ακατέβατα. Οπωσδήποτε σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να μην πονέσεις. Μπορώ να πω ότι αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται και ποτέ», λέει μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ροζάκη.

Όσα είχε πει η Μαριαλένα Ροζάκη για το Καφέ της Χαράς, τη μητρότητα και την απώλεια του πατέρα της, σε παλαιότερη συνέντευξη

Αρχικά είχε αναφέρει: «Έμεινα έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Καφέ της Χαράς. Ήταν σημαντική στιγμή στη ζωή μου, άλλαξε σελίδα στη ζωή μου το Καφέ της Χαράς».

Και είχε προσθέσει: «Το χειμώνα δούλευα πάρα πολύ οπότε η λύση ήταν να μην κοιμάμαι. Η μικρούλα ήταν σε φάση που περπατούσε και ό,τι έκανα στο σπίτι το έκανα με το ένα χέρι και με το άλλο την κράταγα. Κάποια στιγμή κοιτάω τα παπούτσια μου και είχα βάλει διαφορετικά.»!

Ενώ είχε τονίσει η Μαριαλένα Ροζάκη: «Υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες όταν είσαι μόνος γονέας αλλά για μένα δεν υπήρχε δίλημμα. Από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα ότι είμαι έγκυος μόνο ευτυχία μου έχει προσφέρει η ύπαρξη της κορούλας μου. Το όνομά της είναι Ιλιάδα. Νονά της είναι η Κάτια Δανδουλάκη, ήταν φίλη της μητέρας μου πριν γεννηθώ εγώ».

Για την απώλεια του πατέρα της είχε πει: «Δεν ήταν μια εύκολη απώλεια, ήταν αρκετά τα χρόνια που αγωνιζόμουν για να μην έρθει τόσο γρήγορα το τέλος. Ήταν μια μάχη που έχασα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: