Κατέρρευσε με λυγμούς η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αυτό είναι αμαρτία απ’τον Θεό. Κάνω έκκληση στον Μητσοτάκη»

November 28, 2023

Κατέρρευσε με λυγμούς η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αυτό είναι αμαρτία απ’τον Θεό. Κάνω έκκληση στον Μητσοτάκη»


Διαφ.

Σήμερα το πρωί της Τρίτης 28/11, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣού” με την Ελένη Τσολάκη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σταμάτης Γαρδέλης, και είχαν ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει ένα σπίτι που κατέχει στο Πόρτο Γερμενό και τον οδήγησαν σε ψυχιατρική κλινική  στο Δαφνί. Εκφράζοντας τη θλίψη και τη στεναχώρια της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της Ελένης Τσολάκη

Το μοντέλο και επιχειρηματίας αρχικά δήλωσε: «Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι μια χαρά. Ο μόνος λόγος πήγε στο Celebrity, είναι για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν είναι ότι χρωστάει κάτι, είναι ότι σου επιβάλλουν ένα πρόστιμο για το ίδιο σου το σπίτι, που κάποτε, μια άλλη κυβέρνηση σου επέτρεψε να χτίσεις. Να μην τους το είχατε επιτρέψει, όχι να τους γκρεμίσεις το σπίτι που έχουν.

Και στο τέλος της ημέρας, δε θα γίνει καλύτερη η χώρα με το να γκρεμίζεις τα σπίτια των ανθρώπων. Η χώρα θα γίνει καλύτερη όταν αρχίσει να μπαίνει μια τάξη σε άλλα πράγματα. Τόσο καιρό μιλάω σε εκπομπές και με κόβουν, μιλάω στο instagram και τρώω αναφορές. Είναι σαν να με κρύβουν.

Αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμη, ας είναι για κάποιους ανθρώπους. Το κάνω ειλικρινά μέσα από τη ψυχή μου. Και δεν είναι μόνο για τον Σταμάτη, είναι για πάρα πολλούς ανθρώπους που μιλάω καθημερινά. Κάνω δημόσια έκκληση στον αξιότιμο και αξιόλογο κύριο Μητσοτάκη να το κοιτάξει αυτό το πράγμα.

Δεν αφορά εμένα, αφορά όμως πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους και είναι αμαρτία από τον Θεό, ανθρώπους που φτάνουν σε μια ηλικία να τους πετάς στον δρόμο, και δεν έχουν που να μείνουν. Κάποιος τους το επέτρεψε, γιατί να τους πάρεις την τελευταία τους ελπίδα;» είπε κλείνοντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη προς Κυριάκο Μητσοτάκη: Είναι αμαρτία από το Θεό να πετάς ανθρώπους στο δρόμο

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: