Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Βλαχάκη: Έτσι είναι 25 χρόνια μετά ο «Χλέμπουρας» του Κωνσταντίνου & Ελένης

November 29, 2023

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Βλαχάκη: Έτσι είναι 25 χρόνια μετά ο «Χλέμπουρας» του Κωνσταντίνου & ΕλένηςΤο Κωνσταντίνου και Ελένης είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση και έχει μείνει αξέχαστο στους τηλεθεατές.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναρωτιούνται πως είναι σήμερα αρκετοί ηθοποιοί καθώς 25 χρόνια δεν είναι και λίγα. Έτσι, αυτή τη φορά επιλέξαμε να σας δείξουμε πως είναι σήμερα ο “Βρασίδας Χλέμπουρας” ή αλλιώς Γιώργος Βουλτζάτης ο οποίος “έκλεψε” τις εντυπώσεις.

Πέρα από την συγκεκριμένη σειρά, ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες οι οποίες μεταξύ άλλων είναι: ”Είσαι το ταίρι μου”, ”Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη”, ”Της Αγάπης Μαχαιριά” και ”Κάτω Παρτάλι”. Πλέον, ο Γιώργος Βουλτζάτης είναι αγνώριστος καθώς πλέον έχει επιλέξει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πετράλωνα. Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και η μητέρα του δραστηριοποιούνταν με τα οικιακά.Από μικρός ο Γιώργος Βουλτζάτης παρουσίασε κλίση στα θεωρητικά μαθήματα και στα δρώμενα, στο stand-up comedy. Στην ηλικία των 18 ετών, έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις, επιθυμώντας να γίνει φιλόλογος, όμως δεν επαρκούσε η βαθμολογία του, για να εισαχθεί σε κάποιο σχετικό τμήμα. Έτσι, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Δείτε πώς είναι σήμερα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: