«Η νύφη μου δεν με θέλει! Δεν με αφήνει να πηγαίνω φαγητό στον γιο μου, τον αποξενώνει από τη μάνα του. Τι να κάνω;»

November 29, 2023
Η νύφη μου δεν επιθυμεί την παρουσία μου! Δεν μου επιτρέπει να φέρνω φαγητό στον γιο μου και τον απομακρύνει από τη μητέρα του. Τι πρέπει να πράξω;

Η νύφη μου δεν με θέλει! Δεν με αφήνει να πηγαίνω φαγητό στον γιο μου, τον αποξενώνει από τη μάνα του. Τι να κάνω;


Διαφ.

Η ιστορία της Κατίνας: Η νύφη μου δε με θέλει! Δε μ΄αφήνει να φέρνω φαγητό στο γιο μου… Τι να κάνω;

Η νύφη μου δεν θέλει να τους πηγαίνω φαγητό που το μαγειρεύω εγώ!Μάλλον σαν δικαιολογία το βλέπω γιατί δεν με θέλει να πηγαίνω να τους βλέπω.

Καθώς παντρεύτηκε τον γιό μου άλλαξε. Ενώ πριν παντρευτούν ήταν όλο χαμόγελα και γλύκες, μετά τον γάμο έγινε ένας άλλος άνθρωπος.Με είχε παραπλανήσει και πίστευα ότι θα ήμασταν σαν φίλες και θα την συμβούλευα σαν κόρη μου. Αυτή τώρα δεν θέλει να τους επισκέπτομαι, ούτε να τους πηγαίνω κάτι! Η κρύα συμπεριφορά της το μαρτυρά. Ό,τι και να τους πάω να φάνε, υποψιάζομαι πως περιμένει να φύγω και μετά το πετάει στα σκουπίδια!

Όσο και να προσπάθησα να δείξω κατανόηση, δε μπόρεσα να καταπολεμήσω την αρνητική αύρα που βγάζει τώρα πια,πρώτα απ’ όλα σαν άνθρωπος και βέβαια η στάση της το επιβεβαιώνει.Δεν ξέρω γιατί συμπεριφέρεται έτσι! Τόση κακία και ανασφάλεια; Ποτέ δεν ανακατεύτηκα στα οικογενειακά τους.Φαγητό τους πηγαίνω από την καλή μου την καρδιά χωρίς να ζητάω τίποτα. Μάλιστα της τηλεφωνώ όταν είναι να πάω.

Σαν νεότερη θα έπρεπε να δείχνει σεβασμό τουλάχιστον στην μάνα του άντρα της και όχι να προσπαθεί να με κάνει πέρα, με δικαιολογία ότι το φαγητό μου δεν είναι υγιεινό!Δηλαδή, μόλις παντρεύτηκε προσπαθεί να αποξενώσει τον άντρα της από την μάνα του;

Πιστεύω τώρα πια πως λάθος γυναίκα πήρε το παιδί μου!

Κατίνα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: