Ηράκλειο: Μυστήριο με τη λιποθυμία των μαθητών σε τουαλέτα σχολείου – «Δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα»

November 28, 2023

Ηράκλειο: Μυστήριο με τη λιποθυμία των μαθητών σε τουαλέτα σχολείου – «Δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα»Πρόκειται για δύο 14χρονες και έναν 15χρονο που μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ

 

Μυστήριο παραμένει έως αυτή την ώρα το τι προκάλεσε τη λιποθυμία των μαθητών που βρέθηκαν σχεδόν χωρίς τις αισθήσεις τους σε τουαλέτες σχολείου στο Γυμνάσιο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Όπως είπε στο protothema.gr η διεύθυνση του Γυμνασίου Αλικαρνασσού οι μαθητές δεν είναι παραβατικοί και ποτέ δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

«Τα παιδιά μας ενημέρωσαν πως δεν αισθάνονταν καλά και πως ζαλίζονταν, γι αυτό και το πρωτεύον για εμάς ήταν να ειδοποιήσουμε το ΕΚΑΒ ώστε να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο. Δεν έχουμε μάθει ακόμα τι έχει γίνει. Οι συγκεκριμένοι μαθητές δεν μας έχουν δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Δεν είναι παραβατικοί μαθητές και όπως γνωρίζουμε ούτε καν καπνίζουν. Τώρα τι συνέβη, πραγματικά μόνο εκείνοι ξέρουν και πιστεύω πως θα το πουν».

Πληροφορίες του cretalive.gr κάνουν λόγο για δύο 14χρονα κορίτσια και ένα 15χρονο αγόρι που βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και χρειάστηκε να διακομισθούν στο ΠΑΓΝΗ με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Κατά μια εκδοχή οι τρεις μαθητές είχαν χρησιμοποιήσει «στικάκια» νικοτίνης για τη διακοπή του καπνίσματος πληροφορία που εδράζεται σε μαρτυρία ενός τέταρου μαθητή που ανέφερε ζάλη και φέρεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ να είπε στους αστυνομικούς ότι αγόρασαν και χρησιμοποίησαν προϊόντα νικοτίνης, με αποτέλεσμα να ζαλιστούν.

Περισσότερο φως στο τι συνέβη θα δώσουν οι αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν τα τρία παιδιά ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: