«Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες, ρε κωλ…δα;»: Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε και ξεστόμισε όσα δεν τόλμησε κανένας

November 29, 2023

«Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες, ρε κωλ…δα;»: Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε και ξεστόμισε όσα δεν τόλμησε κανέναςΟ Αντώνης Κανάκης ξέσπασε μέσα από το νέο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Τρίτης 28/11 με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες «φάρσες» και εξαπατήσεις επιτήδειων προς τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

«Ρε σεις, αυτές οι απάτες που κάνετε ρε αλήτες… Πραγματικά… Σήμερα μου το έλεγε μια φίλη μας εδώ. Δεν ντρέπεστε ρε κωλ…δα; Δηλαδή πραγματικά γιατί μόνο αυτή είναι η λέξη. Παίρνετε τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τους γονείς και τους λέτε για τα παιδιά τους ότι θα τους ακρωτηριάσουν τα πόδια και χρειάζονται χρήματα;».

«Δεν ντρέπεστε ρε κωλ…δα; Δηλαδή πραγματικά! Θα μείνει στον τόπο κανένας άνθρωπος ηλικιωμένος, όταν τα ακούει ξαφνικά αυτά για το παιδί του. Μα πόσο βλάκες μπορεί να είστε; Δηλαδή, ρε παιδί μου, πόσο βλάκας είσαι ρε άνθρωπε μου;».

«Παίρνεις τηλέφωνο την γιαγιάκα για να της πεις ότι στο παιδί της ακρωτηριάζεται το πόδι για να της κλέψεις λεφτά;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: