«Καίει» καρδιές: Μελαχρινός και γυμνασμένος – Αυτός είναι ο κούκλος 19χρονος γιος του Πέτρου Λαγούτη, Δημήτρης

November 29, 2023

«Καίει» καρδιές: Μελαχρινός και γυμνασμένος – Αυτός είναι ο κούκλος 19χρονος γιος του Πέτρου Λαγούτη, Δημήτρης


Διαφ.

Πέτρος Λαγούτης: Η παράσταση “Ulster American” έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο Αθηνά με τη συμμετοχή πολλών θεατών το βράδυ της Τρίτης. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με ένταση και θέματα όπως η φιλοδοξία, η πολιτική ορθότητα και η ταυτότητα. Ο Μανώλης Δούνιας μεταφράζει και σκηνοθετεί το έργο του David Ireland, προσφέροντας στο κοινό μια εμπειρία γεμάτη έντονες στιγμές.

Στο καστ της παράστασης συμμετέχουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Ορέστης Τζιόβας, Γιούλι Τσαγκαράκη και Κώστας Νικούλης. Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από τρεις καλλιτέχνες – έναν ηθοποιό, μια συγγραφέα και έναν σκηνοθέτη – που συναντιούνται σε ένα άδειο θέατρο για να συζητήσουν το έργο που πρόκειται να ανεβάσουν και τις φιλοδοξίες τους.

Πέτρος Λαγούτης: Στην πρεμιέρα με ο γιο και την σύντροφό του

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πολλοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και ο Πέτρος Λαγούτης με τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Το ζευγάρι απολαμβάνει μια σχέση εδώ και έναν χρόνο, ενώ ο γιος του Πέτρου Λαγούτη και της Μυρτώς Αλικάκη, Δημήτρης Λαγούτης, ακολουθεί ήδη τα επαγγελματικά τους βήματα, εμφανιζόμενος στη σειρά “Έτερος εγώ: Νέμεσις”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: