Σοκ στον “αέρα” για τον Κώστα Τσουρό: “Έτυχε να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω στις ειδήσεις”

November 30, 2023

Σοκ στον “αέρα” για τον Κώστα Τσουρό: “Έτυχε να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω στις ειδήσεις”


Διαφ.

O Κώστας Τσουρός βρέθηκε στην εκπομπή του Mega «Night Out» και αποκάλυψε ότι στα πρώτα του βήματα κλήθηκε να εκφωνήσει τη δολοφονία της θείας του.

O Κώστας Τσουρός εκφώνησε τη δολοφονία της θείας του

Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος «έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω στις ειδήσεις. Δολοφονήθηκε η θεία μου στη Σκιάθο, εγώ το είχα πει σαν είδηση ότι έγινε ένα έγκλημα στην Σκιάθο, χωρίς να ξέρω ότι αφορά στη θεία μου. Όταν είσαι δημοσιογράφος και ασχολείσαι με το ρεπορτάζ, μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, μαθαίνεις να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα. Εκείνη την στιγμή δεν ήξερα, μετά κάνοντας το ρεπορτάζ κατέρρευσα, αλλά έπρεπε να κάνω την δουλειά μου».

Οι τρικλοποδιές στον Κώστα Τσουρό

Για τις τρικλοποδιές στον χώρο της τηλεόρασης, ο Κώστας Τσουρός επεσήμανε «όχι μόνο αισθάνθηκα παρασκηνιακά τρικλοποδιές, τις έφαγα κιόλας. Κι αυτά όμως μέσα στο παιχνίδι είναι. Καλό θα ήταν να μην υπήρχαν όλα αυτά αλλά δυστυχώς στον χώρο μας, που είναι πολύ ανταγωνιστικός, πάντα υπήρχαν άνθρωποι που προσπαθούσαν να σου βάλουν τρικλοποδιά, πισώπλατα μαχαιρώματα, «γιατί εσύ και όχι εγώ» και σχόλια τέτοιου είδους. Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα στην πορεία μου μέχρι τώρα. Δηλαδή έχω ακούσει μέχρι και τραγικά πράγματα που θίγουν και την υπόληψη μου. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα, υπήρχαν όμως στιγμές που με είχαν μπλέξει σε ιστορίες, στις οποίες δεν ήμουν εγώ υπεύθυνος για αυτές. Θέλω να τα αφήσω πίσω αυτά, γιατί πραγματικά προχωράμε, αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι πραγματικά ο ανταγωνισμός κάνει πάντα κάποιους ανθρώπους να λειτουργούν έτσι. Καβγάδες υπάρχουν, διαφωνίες υπάρχουν αλλά πρέπει να είναι μέχρι εκεί. Τα πιο πάνω και τα πιο χοντρά, που κάποιες φορές ενδεχομένως και να μου καταλόγισαν, τα οποία ήταν ψέματα, γίνονται για συγκεκριμένους λόγους».

Για τους ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter, προκειμένου να τον βλάψουν, σημείωσε «υπάρχουν κάποια πράγματα στον χώρο μας, τα οποία ενδεχομένως ο κόσμος δεν τα γνωρίζει και πρέπει να τα ξέρει, όπως άνθρωποι που μπορεί να είναι δίπλα σου και έχουν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter, όπου γράφουν για σένα για να σε κατακρίνουν. Αντίστοιχα μπορεί να γράφουν «τι καλός» ή «τι καλή που είναι» για τον εαυτό τους, ώστε να βλέπουν ότι για μένα λένε καλά σχόλια και για τον δίπλα λένε κακά. Συμβαίνει και το είχα ψάξει κάποια στιγμή, γιατί μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: