Εύη Βατίδου: “Θα το σκεφτώ να τον ξαναπαντρευτώ” – “Έχω σχέση. Μου δημιουργεί πρόβλημα”, απαντά ο Κούγιας

November 30, 2023

Εύη Βατίδου: “Θα το σκεφτώ να τον ξαναπαντρευτώ” – “Έχω σχέση. Μου δημιουργεί πρόβλημα”, απαντά ο ΚούγιαςΗ Εύη Βατίδου σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, χθες, Τετάρτη, το βράδυ, με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση με το «Χαμόγελο του παιδιού», απάντησε στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει στα χέρια της το διαζευκτήριό του.

Η Εύη Βατίδου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια

Όπως υπογράμμισε «δεν σημαίνει ότι όποιος μας κάνει πρόταση θα την αποδεχτούμε κιόλας, πρέπει να το σκεφτούμε πρώτα. Μια μέρα έψαξα το διαζευκτήριο με τον Αλέξη Κούγια και δεν το βρήκα. Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής. Όταν βρίσκομαι με τον Αλέξη Κούγια, δεν συζητάμε για επανασύνδεση εκτός αν μου έρθει με κανένα ρομαντικό λουλούδι».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας, σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Βιβή Μπουγιούρα και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανέναν ενδεχόμενο επανασύνδεσης, καθώς έχει μία σχέση και όλα αυτά που λέγονται τού δημιουργούν πρόβλημα.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου δημιουργούν πρόβλημα στον Αλέξη Κούγια

Όπως επεσήμανε «θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα, γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης».

Και πρόσθεσε «δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου. Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα, δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: