Τεράστιο τζάκι, ανεπόδιστη θέα, γύρω-γύρω δέντρα: Όλοι ζηλεύουν το σπίτι της Κλέλια Ρένεση στην Αθήνα

December 1, 2023

Τεράστιο τζάκι, ανεπόδιστη θέα, γύρω-γύρω δέντρα: Όλοι ζηλεύουν το σπίτι της Κλέλια Ρένεση στην ΑθήναH αγαπημένη ηθοποίος Κλέλια Ρένεση την οποία δεν θα έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε στην “Μουρμούρα” καθώς η τηλεοπτική Καίτη Κίτσο του Πύργου και ο εφοριακός κυρ Ηλίας, αποφάσισαν να χωρίσουν,  απολαμβάνει πλέον αρκετές ώρες της ημέρας στο σπίτι της με την κόρη της και καλώντας αγαπημένα της πρόσωπα.

Μας “άνοιξε” την πόρτα του σπιτιού της και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Αυτό το σπίτι διακοσμείται με το μίνιμαλ στυλ και έχει ευάερη και φωτεινή ατμόσφαιρα. Ο χώρος κυριαρχείται από το λευκό χρώμα. Ανακαλύψαμε φωτογραφίες από το εσωτερικό αυτού του σπιτιού που ανήκει στην αναγνωρισμένη ηθοποιό και σας το παρουσιάζουμε.

Όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή της «Στη ζωή μου, αν σκεφτόμουν την τεκνοποίηση, θα τη σκεφτόμουν μ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν έχω καταφέρει να συνδυάσω το άλλο μου κομμάτι. Σίγουρα με ενδιαφέρει ένας άλλος τρόπος συμβίωσης. Αν υπήρχε ένα ευχολόγιο θα είχα το χαρτάκι μέσα. Η αλήθεια είναι ότι στη ζωή, όπως ζυμωνόμαστε και μας φέρνει τα σχολεία, εγώ σ’ αυτό το σχολείο δεν πολυμπήκα με ζέση. Μπήκα σ’ άλλα. Είναι και που οι γονείς μου δεν ήταν μαζί από μικρή και δεν είδα το μοντέλο να λειτουργεί»

Κλέλια Ρένεση: Δείτε το εσωτερικού του σπιτιού της

Κλ. Ρένεση: «Αναγκάστηκα να διαψεύσω τις φήμες για τον πατέρα του παιδιού μου γιατί κάποια μέρα εκείνο θα τα διάβαζε


Πηγή

Διαβάστε επίσης: