Μαρίνα Πατούλη: “Φοβάμαι πλέον να φορέσω χρυσό, γιατί μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Είμαι μόνη 2 χρόνια”

December 1, 2023

Μαρίνα Πατούλη: “Φοβάμαι πλέον να φορέσω χρυσό, γιατί μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Είμαι μόνη 2 χρόνια”Η Μαρίνα Πατούλη σε συνέντευξή της στο MEGA, μίλησε για το μπούλινγκ που έχει βιώσει και αναφέρθηκε στην εποχή που φορούσε χρυσό.

Το μπούλινγκ που έχει βιώσει η Μαρίνα Πατούλη

Όπως υπογράμμισε η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη «έχω υποστεί αυστηρή κριτική για τις στιλιστικές μου επιλογές. Τα σεξιστικά σχόλια είναι έντονα. Μιλάω πάντα με το έργο μου και όχι με την εμφάνισή μου. Έχω δεχθεί μπούλινγκ με τον Γιώργο, μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Φοβάμαι να φορέσω χρυσό. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, έχω γελάσει με κάποια, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο, που να μην θίγει την προσωπικότητά μου. Ζω τα συναισθήματά μου με ένταση. Δεν μου αρέσει το μέτριο. Με έχει ερωτευθεί μαθητής μου».

Για τον έρωτα, επεσήμανε «τον έρωτα τον συνδέω με ωραίες στιγμές. Δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει», ενώ για τον χαρακτηρισμό Barbie, σημείωσε «αποδέχομαι τον όρο Barbie καλοπροαίρετα. Δεν με αντιπροσωπεύει ο ορός sex symbol. Ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να έχει μυαλό».

Η επιθυμία της Μαρίνας Πατούλη για μία νέα σχέση

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε «έχει κλείσει το κεφάλαιο γάμος. Υπάρχει μοναχικότητα στη ζωή μου. Καλώ φίλους σπίτι για να μην νιώθω μόνη», ενώ δεν αποκλείει μία νέα σχέση, τονίζοντας «είμαι ανοιχτή σε έναν νέο σύντροφο. Είμαι 2 χρόνια μόνη. Σαν σύντροφος είμαι χαρούμενη και λίγο γκρινιάρα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: