Την κέρδισε η Νομική: Η τσαχπίνα Σάντρα από το “Σόι σου” έκλεισε τα 18 και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της

December 1, 2023

Την κέρδισε η Νομική: Η τσαχπίνα Σάντρα από το “Σόι σου” έκλεισε τα 18 και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της


Διαφ.

Η μικρή Σάντρα από τη σειρά του Alpha «Σόι σου», κατά κόσμον Βάσια Γκολφινοπούλου, έχει ενηλικιωθεί πλέον και βρίσκεται στο πρώτο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Η έφηβη τότε θυμάται με νοσταλγία τα τέσσερα χρόνια που συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά, ως κόρη του Μελέτη Ηλία και της Βάσως Λασκαράκη, αλλά φαίνεται ότι έχει αλλάξει πορεία.

Σε συνέντευξή της στο youtube κανάλι του Xristt (Chris Kaouras) αναφέρθηκε στον ρόλο της Σάντρας, υπογραμμίζοντας «είχα πάει απλά για ένα casting που με είχανε καλέσει. Δεν το περίμενα καθόλου, εν τω μεταξύ κι εγώ έβλεπα φανατικά τη σειρά στην πρώτη σεζόν που δεν έπαιζα. Δεν το περίμενα καν ότι μπορεί να έχω επιλεχθεί ανάμεσα σε τόσα άτομα που ήταν εκεί πέρα».

Η μικρή Σάντρα δυσκολευόταν να συνδυάσει γυρίσματα και πρωταθλητισμό

Ταυτόχρονα με το «Σόι Σου» έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική, επισημαίνοντας «δύσκολος ο συνδυασμός πρωταθλητισμού και γυρισμάτων. Σχολείο το πρωί, γύρισμα όχι καθημερινά και μετά προπόνηση, γύρναγα σπίτι δέκα η ώρα το βράδυ και διάβαζα».

Σχετικά με το λόγο που δεν έχει κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά, μετά το «Σόι Σου», σημείωσε «μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις. Έχω πάει σε αρκετά casting. Δεν έτυχε να προχωρήσει κάτι».

Αποκάλυψε ότι τα celebrity crash της είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ότι είχε κλέψει ένα μπρελόκ από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών όταν ήταν μικρή, τονίζοντας «ήμουνα πολύ μικρή και στα ταμεία είχα κλέψει ένα μπρελόκ με φακό. Μετά, όταν γύρισα σπίτι, η μαμά μου το γύρισε πίσω».

Η μικρή Σάντρα από το "Σόι σου"

Στη Νομική η μικρή Σάντρα από το "Σόι σου"


Πηγή

Διαβάστε επίσης: