Επικό βίντεο: O Αντώνης Σρόιτερ πήγε σε αβγομάντη, του αποκάλυψε πόσα χρόνια θα ζήσει και του φανέρωσε ένα μεγάλο μuστικό για το μέλλον

December 1, 2023

Επικό βίντεο: O Αντώνης Σρόιτερ πήγε σε αβγομάντη, του αποκάλυψε πόσα χρόνια θα ζήσει και του φανέρωσε ένα μεγάλο μuστικό για το μέλλονΟ Αντώνης Σρόιτερ και η εκπομπή του Alpha “Αυτοψία” επισκέφθηκαν μάντισσες και χαρτορίχτρες, προβάλλοντας ένα διαφορετικό επεισόδιο, χθες, Πέμπτη, το βράδυ.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του ALPHA επισκέφτηκε μία κρυσταλλομάντη, έναν χειρομάντη και μία αβγομάντη που ρίχνει και τα χαρτιά, για να ερευνήσει το θέμα της μαντείας.

Η κρυσταλλομάντης, αφού του εξήγησε τη μέθοδό της, προέβλεψε ότι «από θέματα υγείας δεν θα περάσεις κάτι, παρά να ξεπεράσεις τη φοβία της μοναξιάς. Θεωρώ ότι κρατάς βαθιά γεράματα για να δεις εγγόνια και δισέγγονα. Θα περάσεις τα 85 έτη σου. Σού δίνω ακόμα 8 χρόνια στη δημοσιογραφία. Αυτά είναι τα πιο στοιχειώδη. Είσαι ένας άνθρωπος που κρατάς πάρα πολλά μυστικά».

Η επίσκεψη του Αντώνη Σρόιτερ σε μάντισσες και χαρτορίχτρες

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Σρόιτερ πήγε στην αυγομάντη, η οποία του ζήτησε να διαλέξει ένα αυγό μέσα από μια πιατέλα που είχε μέσα πέντε, με τον παρουσιαστή να ρωτάει χιουμοριστικά «δεν θα τσουγκρίσουμε;».

Η αυγομάντης του ζήτησε να το κρατήσει για να το καθαρίσει η ίδια από ενέργειες, δηλαδή από χέρια που το έπιασαν πριν από αυτόν και ακολούθως η αυγομάντης πήρε το αυγό και το πέρασε πάνω από την φλόγα ενός κεριού και από λιβάνι, ενώ μετά το πέρασε γύρω από το σώμα του, ώστε να πάρει την αρνητική ενέργεια.

«Αυτά τα αυγά τα τρώμε μετά ή τα πετάμε;», ρώτησε με δόση χιούμορ ο δημοσιογράφος, με την αυγομάντη να απαντάει «αυτά τα αυγά μετά τα πετάμε, δεν τη θέλουμε την αρνητική ενέργεια που έχουν», η οποία του διάβασε το αυγό και η πρόβλεψη ήταν «πολύ καλά τα πράγματα και στο αυγό και πάντα έτσι να είναι».

Ο Αντώνης Σρόιτερ έμαθε το μέλλον του

«Αλλιώς θα έβγαινε πουλάκι;» ρώτησε ο δημοσιογράφος και φεύγοντας κατέληξε «φεύγω πιο αισιόδοξος».

Σε αυγομάντη ο Αντώνης Σρόιτερ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: