Όλοι χειροκροτούν ξανά την Ράνια Τζίμα: Αποκάλυψε το χειρότερο ελάττωμα που δεν αντέχει και ταυτίστηκαν μαζί της οι μισοί Έλληνες

December 1, 2023

Όλοι χειροκροτούν ξανά την Ράνια Τζίμα: Αποκάλυψε το χειρότερο ελάττωμα που δεν αντέχει και ταυτίστηκαν μαζί της οι μισοί ΈλληνεςΤη Ράνια Τζίμα βρέθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, σήμερα, Παρασκευή και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα ελαττώματα που δεν αντέχει στους ανθρώπους.

Η αποκάλυψη της Ράνιας Τζίμα για τους τύπους ανθρώπων που τη χαλαρώνουν

Αναφερόμενη στα ελαττώματα των ανθρώπων, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega υπογράμμισε «υπάρχουν ελαττώματα στους ανθρώπους που για κάποιους είναι τρομερά γοητευτικά. Δηλαδή, η παιδικότητα, η ανωριμότητα μπορεί για κάποιον άνθρωπο να είναι πάρα πολύ ενοχλητική. Για εμένα που είμαι με τα κουτάκια, αυτοί οι άνθρωποι με χαλαρώνουν».

Τα ελαττώματα που δεν αντέχει η Ράνια Τζίμα

Ερωτηθείσα ποιο ελάττωμα δεν θα μπορούσε, η Ράνια Τζίμα απάντησε «φρίκη, τραγωδία, δεν έχω χειρότερο από την τσιγγουνιά. Δεν τους μπορώ αυτούς τους ανθρώπους. Και τη “γκρίνια με πόδια δεν μπορώ”. Αυτοί που τα έχουν όλα στη ζωή τους και ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι. Είναι αυτή η “μαύρη τρύπα” μέσα στην καρδιά των ανθρώπων, αυτή του ανικανοποίητου, που θέλουν όλες τα λεφτά του κόσμου, όλες τις δουλειές του κόσμου».

Ράνια Τζίμα ελαττώματα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: