Κασσελάκης – Ακρίτα: Περπάτησαν πιασμένοι χέρι – χέρι στο κέντρο της Αθήνας

December 1, 2023

Κασσελάκης – Ακρίτα: Περπάτησαν πιασμένοι χέρι – χέρι στο κέντρο της ΑθήναςΟ Στέφανος Κασσελάκης και η Έλενα Ακρίτα περπάτησαν πιασμένοι χέρι – χέρι στέλνοντας μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες, με αφορμή τις αποχωρήσεις

 

Πιο συγκεκριμένα, τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος “Θετική φωνή” επισκέφτηκε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS. Μαζί του στην επίσκεψη ήταν ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ και η βουλευτής Επικρατείας Έλενα Ακρίτα.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έλενα Ακρίτα περπάτησαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο κέντρο της Αθήνας. Η κ. Ακρίτα σχολίασε τη συμβολική κίνηση για τις αποχωρήσεις με μια ανάρτησή της στο Facebook. “Μαζί”, έγραψε η βουλευτής Επικρατείας στο σχόλιο του ποστ που συνοδευόταν από μια φωτογραφία της βόλτας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Τάιλερ Μακμπέθ και η Έλενα Ακρίτα ενημερώθηκαν για την έλλειψη ενημέρωσης, κυρίως, που υπάρχει ακόμα στην ελληνική κοινωνία γύρω από το θέμα του HIV.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού συνεχάρη τους ανθρώπους του Συλλόγου για το έργο τους, τόνισε πως πρέπει “να ξέρουν όλοι ότι το να ζεις με AIDS δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς”. “Και το στίγμα που υπάρχει είναι κάτι που πρέπει να εξαλείψουμε το συντομότερο δυνατό. Να γίνουμε μια κοινωνία που είναι ευαίσθητη στου συνάνθρωπους και τους συμπολίτες μας και να γιορτάζουμε τη μοναδικότητα του καθενός και έτσι να γιορτάζουμε και τη διαφορετικότητα, με ενσυναίσθηση”, πρόσθεσε, εκφράζοντας την πρόθεσή του να στηρίξει το έργο της οργάνωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρθηκε στην πρόταση που είχα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019, “ένα στρατηγικό σχέδιο για τον HIV”, ενώ σημείωσε πως αν και προχωράει τώρα μία κυβερνητική πρωτοβουλία “έπρεπε να περάσουν 14 μήνες”.

Επισημαίνοντας ότι αυτό το θέμα αφορά και ανθρώπους πέρα από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, υπογράμμισε: “Ισότητα = ισότητα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: