«Πάγωσαν» όλοι στο άκουσμα του ονόματος: Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός γιατρός Νίκος Μπέσκος

December 2, 2023

«Πάγωσαν» όλοι στο άκουσμα του ονόματος: Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός γιατρός Νίκος ΜπέσκοςΗ θλίψη και το σοκ  στον χώρο της ιατρικής στη Θεσσαλονίκη ήταν μεγάλη μετά την είδηση του θανάτου του πλαστικού χειρουργού, Νίκου Μπέσκου.

Πέθανε ο Νίκος Μπέσκος, γνωστός πλαστικός χειρουργός της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το thess, ο Νίκος Μπέσκος πέθανε την Πέμπτη λόγω ανακοπής. Μόλις έγινε γνωστό το νέο, φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που είχαν επισκεφθεί το ιατρείο του, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η κηδεία του έγινε χθες στις 15:45 στο κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη.

Ποιος ήταν ο Νίκος Μπέσκος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έχει αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πιστοποίηση ως πλαστικός χειρουργός από την Ελληνική Επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του ως γενικός χειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ” στην Γ’ Χειρουργική Κλινική (Τμήμα Μαστού) για δύο συναπτά έτη. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής – Μονάδα Εγκαυμάτων και Χειρουργικής Άκρας Χειρός για 4 έτη.

Είχε λάβει μέρος ως σύνεδρος αλλά και ως ομιλητής σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: