Σχεδόν δεν αναγνώρισαν ο ένας τον άλλον: O «Κέβιν» από το “Μόνος στο σπίτι” βρήκε τη μητέρα του ξανά 33 χρόνια μετά

December 3, 2023

Σχεδόν δεν αναγνώρισαν ο ένας τον άλλον: O «Κέβιν» από το “Μόνος στο σπίτι” βρήκε τη μητέρα του ξανά 33 χρόνια μετάΜαμά και γιος συναντήθηκαν μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, σε αυτό το reunion του Home Alone που όλοι όσοι τους αγαπήσαμε το περιμέναμε.

Η απόλυτη κωμωδία Home Alone που μας κρατάει την καλύτερη παρέα κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες το 1990 και από την πρώτη στιγμή έγινε η αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων.

Το «Μόνος στο Σπίτι» με τις περιπέτειες του Μακόλεϊ Κάλκιν μας χάρισε απίστευτες στιγμές γέλιου και δεν είναι τυχαίο που θα μεγαλώσουν γενιές και γενιές μαζί του.

Μετά από 33 χρόνια, μαμά και γιος συναντήθηκαν ξανά το βράδυ της Παρασκευής 1/12 και συγκίνηση ήταν μεγάλη. Το reunion έγινε στη διάρκεια της τελετής του Hollywood Walk of Fame την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν και η Κάθριν Ο’ Χάρα είχαν μια συναισθηματική επανένωση μετά από 33 χρόνια και μάλιστα η κινηματογραφική του μητέρα έσπευσε επαινέσει τον 43χρονο.

Home Alone

«Σε ευχαριστώ που συμπεριέλαβες εμένα, την ψεύτικη μαμά σου που σε άφησε μόνο στο σπίτι όχι μία, αλλά δύο φορές, για να συμμετέχω σε αυτήν την ευτυχισμένη περίσταση», είπε η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την Κέιτ Μακάλιστερ στο Home Alone του 1990 και το 1992.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: