Παράδεισος τα Μερομήνια για τους Αθηναίους: Έτσι θα μπει το 2024 στην Αττική, αναλυτικά ο καιρός για τους επόμενους μήνες

December 3, 2023

Παράδεισος τα Μερομήνια για τους Αθηναίους: Έτσι θα μπει το 2024 στην Αττική, αναλυτικά ο καιρός για τους επόμενους μήνεςΣύμφωνα με την αρχική αξιολόγηση του Φάνη Χατζηγρίβα στα Μερομήνια, προβλέπεται ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα με την έναρξη του νέου έτους. Ο ίδιος ο Χατζηγρίβας δημοσίευσε το πρώτο μέρος των προβλέψεών του για το διάστημα από Δεκέμβριο ως Φλεβάρη, το οποίο παρουσιάζει εντυπωσιακά φαινόμενα. Τα αποτελέσματα της έρευνας του έχουν κεντρίσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το 2024 μπαίνει με φουλ χιόνι στην Αττική αυτές τις ημέρες

Αναλυτικά τα Μερομήνια

Δεκέμβριος 2023

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα καταγραφεί στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Μετά τις 10 του μήνα θα είναι έντονα τα φαινόμενα, με αρκετό χιόνι, πολύ κρύο και δυνατές βροχές. Σύμφωνα με τα μερομήνια, θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ιανουάριος 2024

Το πολικό ψύχος θα χαρακτηρίζει τον Ιανουάριο, τουλάχιστον μέχρι τα Θεοφάνια. Οι δυσκολίες θα είναι καθημερινές, ενώ δεν αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα. Οι θερμοκρασίες θα αυξομειώνονται ενώ στο τρίτο δεκαήμερο θα επανέλθει το ψύχος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: