Όλοι είπαν το ίδιο: Η Θεοφανία Παπαθωμά στην πρώτη δημόσια εμφάνιση 2 μήνες μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

December 3, 2023

Όλοι είπαν το ίδιο: Η Θεοφανία Παπαθωμά στην πρώτη δημόσια εμφάνιση 2 μήνες μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη ΠετράκοΎστερα από 10 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος πήραν την απόφαση να χωρίσουν, μία είδηση που κανείς δεν περίμενε, όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τη Real Life, οι λόγοι που το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, φαίνεται πως είναι κυρίως ιδεολογικοί, ωστόσο βασική προτεραιότητα και για τους δύο είναι τα παιδιά τους.

Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου, στην παρουσίαση που έγινε σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας για την επανέκδοση του βιβλίου της “Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη“.

Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε ένα σύνολο αποτελούμενο από φούστα και πουκάμισο σε μωβ χρώμα, ήταν ελαφρώς μακιγιαρισμένη, με πιασμένα τα μαλλιά της, ήρεμη και ευδιάθετη.

Αυτή, είναι και η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά τον χωρισμό της από τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο. Η είδηση του χωρισμού τους, έσκασε σαν «βόμβα» στις αρχές Οκτωβρίου καθώς οι δηλώσεις που έκαναν ο ένας για τον άλλον σε συνεντεύξεις τους δεν προμήνυαν με τίποτα ότι η σχέση τους θα είχε ένα τέτοιο άδοξο τέλος.

«Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα για τους λόγους που οδήγησαν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα, κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει καμία δήλωσε σχετικά με τον χωρισμό τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο:

Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: