“Με τοποθέτησαν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου & πάνω στο μήνα απολύθηκα από την εκπομπή. Ήταν κακή επιλογή”

December 4, 2023

“Με τοποθέτησαν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου & πάνω στο μήνα απολύθηκα από την εκπομπή. Ήταν κακή επιλογή”


Διαφ.

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου», με τον Αλέξανδρο Ρούτα, παραχώρησε συνέντευξη ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόφασή του πριν μερικά χρόνια να μην ακολουθήσει τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha και να παραμείνει στο Epsilon, από το οποίο απολύθηκε μετά από μόλις τρεις μήνες.

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Τα όσα ανέφερε

«Η Ναταλία Γερμανού μού είχε προτείνει να πάω μαζί της στον Alpha, όταν έφυγε από το Epsilon. Εγώ είχα δεχτεί πρόταση από το κανάλι να παραμείνω, άκουσα πολύ μεγάλα λόγια, να αναλάβω δικά μου πράγματα κλπ. Το σκέφτηκα, ήταν δελεαστικά και τα χρήματα. Το συζήτησα με τη Ναταλία και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε από κοινού και με την παρότρυνση της Ναταλίας να ανοίξω τα φτερά μου. Τελικά τσακίστηκα, στους τρεις μήνες απολύθηκα. Ήταν μια κακή μου επιλογή», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, επισήμανε πως: «Με τοποθέτησαν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Σε αυτή την εκπομπή έμεινα ένα μήνα και πάνω στο μήνα απολύθηκα. Είναι γεγονός ότι δεν ταίριαζα, κι εγώ θα με απέλυα. Δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό που κάνει η Κατερίνα».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: