Μαρία Κορινθίου: “Πήρα τη γενναία απόφαση. Ο Γιάννης κλεινόταν στο δωμάτιο κι έκλαιγε. Αλλάζει η ζωή σου”

December 4, 2023

Μαρία Κορινθίου: “Πήρα τη γενναία απόφαση. Ο Γιάννης κλεινόταν στο δωμάτιο κι έκλαιγε. Αλλάζει η ζωή σου”Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Στη διάρκεια της εκπομπής, συζήτησε εκτενώς με την Τζένη Θεωνά, αναφερόμενη σε διάφορα θέματα. Μεταξύ άλλων , μίλησε για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, και την κόρη τους, την Ισμήνη, η οποία βρίσκεται πλέον στην εφηβεία.

Μαρία Κορινθίου: Τα όσα εξομολογήθηκε

«Έμεινα έγκυος στον ενάμιση μήνα σχέσης και πήρα τη γενναία απόφαση να κρατήσω το παιδί γιατί σκεφτόμουν και να μην την πάρω. Ήθελα να κάτσω να ηρεμήσω, να σκεφτώ ο Γιάννης με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια. Κλειδωνόταν στο δωμάτιο, έκλαιγε και μου έλεγε “ότι αποφασίζεις μαζί σου είμαι», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Ο πρώτος καιρός με το παιδί ήταν δύσκολη περίοδος. Αλλάζει τελείως η ζωή σου όταν έρθει το παιδί. Αλλάζει η γυναίκα, δεν είναι ίδια. Είναι σαν να της πατάς το κουμπί και σοβαρεύει».

Σχετικά με την πιο δύσκολη περίοδος που πέρασε με την κόρη της, η Μαρία Κορινθίου εξομολογήθηκε: «Αν με ρωτάς, είναι οι πρώτοι τρεις μήνες και η ηλικία των 14-15. Ξαφνικά βλέπεις το κοριτσάκι που είναι γαντζωμένο επάνω σου γίνεται γυναικάκι. Είναι η άτιμη ετοιμόλογη δεν μου επιτρέπει να μιλάω για εκείνη. Παρακαλάω για μία αγκαλιά και μία καληνύχτα».

Η ίδια παραδέχτηκε ότι πέρασε από μία σκοτεινή φάση στη ζωή της εξηγώντας τι ήταν αυτό που την έκανα να αλλάξει τρόπο ζωής και να βρει την ψυχική ηρεμία που της έλειπε.

«Πριν από 2,5 χρόνια ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της ζωής μου. Είχα πολύ θυμό, με εκνεύριζαν τα πάντα… Κάποια στιγμή έκανα πίσω και λέω “όπα τι κάνεις;”. Γύρισα στον Γιάννη και του είπα “από εδώ και στο εξής το μονοπάτι μου θα είναι εντελώς διαφορετικό”. Έκανα τεράστιο ψυχικό ξεσκαρτάρισμα. Έχω ηρεμήσει, άλλα πράγματα έχουν σημασία σε αυτή τη ζωή. Αγάπη, αγάπη, αγάπη», κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: