Όλες οι μαμάδες χειροκροτούν την Ιωάννα Τούνη: «Λύγισε» & είπε όλη την αλήθεια σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

December 4, 2023

Όλες οι μαμάδες χειροκροτούν την Ιωάννα Τούνη: «Λύγισε» & είπε όλη την αλήθεια σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση


Διαφ.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram, όπου αναφέρθηκε στην δυσκολία της να προλάβει να βγάλει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις της και ταυτόχρονα να είναι καλή μητέρα, σύζυγός και φίλη.

Η γνωστή influencer εξέφρασε τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της τονίζοντας στις μανούλες που την ακολουθούν πως δεν πρέπει να είναι αυστηρές με τον εαυτό τους καθώς είναι πολύ λογικό να μην μπορούν να τα προλάβουν όλα.

«Νιώθω τις τελευταίες ημέρες, πως τον τελευταίο ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τις δουλειές μου, να έχω την εταιρεία μου, να τη φέρνω σε βόλτα, να επικοινωνώ διαρκώς με τους υπαλλήλους μου που χρειάζονται πράγματα και διευκρινίσεις και να τους βοηθάω.

Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη. Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ. Αλλά, νιώθω ότι όλο τρέχω και δε φτάνω με τίποτα. Δε ξέρω. Το νιώθετε λογικά και οι υπόλοιπες μαμάδες. Ήθελα να ακούσω ότι δεν είμαι μόνη.

Είμαι τόσο χαζή που τώρα τα γράφω αυτά και συγκινούμαι κιόλας. Ήθελα απλά να πω στις μαμάδες που με ακολουθούν ότι, δεν κάνεις τίποτα λάθος, τα κάνεις όλα πολύ σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλή μαμά, και φίλη, και σύντροφος και σωστή στα επαγγελματικά σου. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Δε τα προλαβαίνει καμία όλα, ούτε η Τούνη, ούτε καμία» ανέφερε στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: