“Από τα 15 μου δεν υπάρχει μέρα να μην πονάω”: Γολγοθάς δίχως τέλος για την Χαρά Παππά, η δημόσια εξομολόγηση

December 5, 2023
Από την ηλικία των 15 μου, καθημερινά αισθάνομαι πόνο: Μια ατέλειωτη διαδρομή της Χαράς Παππά στην Γολγοθά, ένας ατελείωτος δρόμος της δημόσιας εξομολόγησης.

Από τα 15 μου δεν υπάρχει μέρα να μην πονάω: Γολγοθάς δίχως τέλος για την Χαρά Παππά, η δημόσια εξομολόγησηΠολλές πληροφορίες έδωσε για τον εαυτό της η Χαρά Παππά, μέσα από ένα Q&A που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε από follower της αναφερόταν στο στρες και τις έντονες στιγμές αυτού, και το αν νιώθει πόνους στο σώμα της.

Στο παρελθόν η Χαρά Παππά έχει μιλήσει αρκετές φορές για διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει λόγω του άγχους της και τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει, εξού και η ερώτηση που δέχτηκε από follower της.

Πολύ συχνά πόνο και κόπωση. Ακόμη… Υπάρχουν μέρες που όσο και αν έχω κοιμηθεί ξυπνάω κουρασμένη και με πόνο σε όλο το σώμα. Αυτές δεν είναι η πλειοψηφία.

Εμένα το άγχος μου με χτυπάει σε καθημερινό επίπεδο στο στομάχι και στο έντερο.

Νομίζω από τα 15 μου, δεν υπάρχει μέρα που να μη με πονάει το στομάχι μου, να μην ανακατεύομαι ή να μην καταλήγω υπερβολικά πρησμένη το βράδυ. Και το χειρότερό μου είναι ο αυχένας και οι τραπεζοειδείς μου στους οποίους συσσωρεύεται και μου προκαλούν ανυπόφορες ημικρανίες.

Αλλά προσπαθώ να διαχειρίζομαι το άγχος και να βρίσκω τρόπους να προσέχω, είτε τον αυχένα μου είτε το τι τρώω για να είναι τουλάχιστον λιγότερος ο πόνος, ανέφερε το μοντέλο.

Χαρά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: