“Είμαι ο Άκης κι όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω εσύ”: Το συγκινητικό γράμμα στον Λεβεντογιάννη από μικρό θαυμαστή του

December 5, 2023
Είμαι ο Άκης και όταν μεγαλώσω, επιθυμώ να γίνω σαν εσένα. Αυτό το συγκινητικό γράμμα απευθύνεται στον Λεβεντογιάννη από έναν μικρό θαυμαστή του.

Είμαι ο Άκης κι όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω εσύ: Το συγκινητικό γράμμα στον Λεβεντογιάννη από μικρό θαυμαστή τουΈνα πολύ συγκινητικό γράμμα μοιράστηκε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, το οποίο του έστειλε ένας μικρός θαυμαστής του.

Ένα μικρό αγόρι, ο Άκης, έγραψε στον ηθοποιό ένα γράμμα και του το έστειλε με τη μητέρα του, η οποία πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση, στην οποία συμμετέχει. Εκτός από το γράμμα, του έδωσε και ένα αυτοκινητάκι, από τα παιχνίδια του.

Στο γράμμα που έλαβε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, το αγόρι έγραψε:

Γεια! Είμαι ο Άκης. Η αλήθεια είναι ότι σε θαυμάζω πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω σαν εσένα όταν μεγαλώσω… ψηλός, πετυχημένος και καλός και όταν μου είπε η μαμά μου ότι θα έρθει να σε δει ήθελα τόσο πολύ να έρθω μαζί της για να σε γνωρίσω, αλλά μου είπε ότι δυστυχώς δεν είναι για παιδάκια η παράσταση! Σου στέλνω το αυτοκινητάκι μου για να θυμάσαι ότι έχεις έναν μικρό θαυμαστή 8 χρονών! Το μεγάλο μου όνειρο είναι να σε γνωρίσω από κοντά. Μακάρι να γίνει κάποια μέρα.

Σε αγαπώ πολύ

Ο μικρός σου θαυμαστής.

Μιχάλης width=660


Πηγή

Διαβάστε επίσης: