“Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να γίνει influencer. Πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο για εκείνη”

December 5, 2023
Αποφάσισα να μην αφήσω την 12χρονη κόρη μου να πηγαίνει στο σχολείο και να γίνει influencer. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό είναι το καλύτερο για εκείνη.

Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να γίνει influencer. Πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο για εκείνηΜία νεαρή μητέρα από την Αμερική, αποκάλυψε ότι θα επιτρέψει στη 12χρονη κόρη της να σταματήσει το σχολείο για να γίνει ινφλουένσερ.

Η Κατ Κλαρκ, από τη Χρυσή Ακτή στο Κουίνσλαντ, έχει 5,2 εκατομμύρια ακόλουθους του TikTok και ψηφίστηκε ως Creator of the Year στα ετήσια βραβεία του ιστότοπου το 2022.

Η 37χρονη φιλοξενεί το δημοφιλές podcast της Αυστραλίας Basically Besties με τις κόρες της Latisha, 20, και Deja, 12 ετών – για τις οποίες η Kat έχει πολύ αυστηρούς κανόνες ανατροφής όπως λέει στη Daily Mail.

Η Kat εξομολογήθηκε ότι από το επόμενο σχολικό έτος η 12χρονη Deja θα λαμβάνει εκπαίδευση στο σπίτι.

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για εκείνη, μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουμε να χάσει αυτές τις ευκαιρίες. Το TikTok απαιτεί πολύ χρόνο.

@katclark Doing Déjà’s birthday hair #hairstyle ♬ original sound – Kat Clark

@katclark Unboxing our last advent calendar #adventcalendar #makeup ♬ original sound – Kat Clark

@katclark Unboxing our 4th advent calendar #adventcalendar #makeup ♬ original sound – Kat Clark

@katclark Unboxing our 2nd advent calendar #adventcalendar #candles #fragrance ♬ original sound – Kat Clark

Η Κατ Κλαρκ πρόσθεσε ότι η 12χρονη Deja μπορεί να επιστρέψει στο παραδοσιακό σχολείο ένα χρόνο αργότερα, αν δεν της αρέσει ο τρόπος ζωής της influencer.

Η άλλη κόρη της, η Latisha, τελείωσε το γυμνάσιο και γράφτηκε στη νομική σχολή, αλλά τα παράτησε έξι μήνες αργότερα για να ακολουθήσει τoν ίδιο επαγγελματικό δρόμο με τη μητέρα της.

Αν η Deja ήθελε να γίνει γιατρός ή δικηγόρος θα την ενθαρρύναμε να κυνηγήσει αυτά τα όνειρα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτοί οι στόχοι της, είπε η μαμά και αποκάλυψε επίσης ότι ένα από τα μαθήματα που έχει διδάξει στις κόρες της είναι να είναι ο εαυτός τους και να μην αλλάζουν για κανέναν.

Ωστόσο παραδέχτηκε ότι Ειλικρινά μου αρέσει να δουλεύω με τις κόρες μου. Είναι τόσο διασκεδαστικό, είναι σαν να δουλεύω με τους καλύτερους φίλους μου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: