Αποκαλύφθηκε η σχέση τους; Ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου ο Γιάννης Στάνκογλου; – Σάλος για τη “σχέση” τους

December 5, 2023

Αποκαλύφθηκε η σχέση τους; Ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου ο Γιάννης Στάνκογλου; – Σάλος για τη “σχέση” τουςΟ Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξή του στην On Time και στη Σάσα Σταμάτη, αναφέρθηκε στη φήμη ότι έχει σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία κυκλοφόρησε χθες, Δευτέρα.

Ειδικότερα, μετά από διάφορα ρεπορτάζ για τη νέα σχέση του ηθοποιού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπογράμμισε χθες, το πρωί, ότι πρόκειται για μια γυναίκα από τον χώρο της τηλεόρασης, ενώ ρεπορτάζ της Espresso, σήμερα, Τρίτη, κάνει λόγο ότι η γυναίκα αυτή είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σύμφωνα με την Espresso, ύστερα από τα διαζύγιά τους, ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι που πέρασε.

Ωστόσο, ο ηθοποιός απαντά στις φήμες «είμαι μόνος μου, καραμόνος μου», όπως μετέφερε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ο Γιάννης Στάνκογλου διαψεύδει ότι έχει σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο ηθοποιός στη Σάσα Σταμάτη «είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Η συγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Γιάννη Στάνκογλου

Στο μεταξύ, σήμερα, το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό.

Όπως σημείωσε η παρουσιάστρια «θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου. Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε “εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω”. Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε “και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό”. Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: