«Είπα αυτό στον πατέρα μου και δεν άντεξε, ήθελε να πέσει να πεθάνει»: Ο Δημήτρης Κόκοτας σπάει τη σιωπή του

December 5, 2023

«Είπα αυτό στον πατέρα μου και δεν άντεξε, ήθελε να πέσει να πεθάνει»: Ο Δημήτρης Κόκοτας σπάει τη σιωπή του


Διαφ.

Ο Δημήτρης Κόκοτας σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον δημοσιογράφο Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στη συνεργασία του με τον Φοίβο, αλλά και στον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα.

Ο μεγαλύτερος σταθμός του Δημήτρη Κόκοτα

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «ο μεγαλύτερος σταθμός της ζωής μου είναι το παιδί μου και η γυναίκα μου. Το παιδί μας είναι ο καρπός της μεγάλης μας αγάπης. Θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια την πρώτη μας δισκογραφική δουλειά με τον Φοίβο. Η δισκογραφική εταιρεία δεν ήθελε να μπει στον δίσκο το τραγούδι “Ανεμώνα”, επειδή ήμουν πολύ νέος για να πω ζεϊμπέκικο».

Ο Δημήτρης Κόκοτας δικαιώθηκε για τη συνεργασία που είχε με τον Φοίβο

Για τη συνεργασία του με τον Φοίβο, επεσήμανε «όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα κάνω δισκογραφική δουλειά με τον Φοίβο, μου είπε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι. Αλλά όταν άκουσε το αποτέλεσμα, δικαιώθηκα. Φάνηκε ότι αποτραβήχτηκα από το χώρο, γιατί δούλεψα σε μικρότερα μαγαζιά και κάποιοι δίσκοι μου δεν έπαιξαν όσο οι προηγούμενοι. Ο πιο δύσκολος σταθμός της ζωής μου ήταν η απώλεια των γονιών μου, έφυγαν από τη ζωή με απόσταση σχεδόν δύο ετών».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: