«Έφαγα άγριο κράξιμο μετά από αυτό που έκανα»: Το μεγάλο λάθος του Γιώργου Λιανού στο Survivor & η εξήγηση

December 5, 2023

«Έφαγα άγριο κράξιμο μετά από αυτό που έκανα»: Το μεγάλο λάθος του Γιώργου Λιανού στο Survivor & η εξήγησηΟ Γιώργος Λιανός μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για το “I’m a Celebrity… Get Me Out of Here”, αλλά και το Survivor, επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Λιανός δεν γνωρίζει τη μορφή του Survivor

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής και τραγουδιστής «ξέρω ότι έχουν μαζευτεί τα πάντα πάνω στο τραπέζι, υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετά σενάρια, τα οποία δεν έχουν κλείσει. Δεν ξέρουμε ποιας μορφής Survivor θα έχουμε. Αν έχουμε δηλαδή αρκετή συμμετοχή από All Star παίκτες ή αν δούμε περισσότερους παίκτες στους μαχητές. Ο κεντρικός άξονας θα είναι Μαχητές – Διάσημοι. Αν έχουμε κάποιες προσθήκες θα φανεί στο τέλος. Το Survivor το κάνουν οι παίκτες».

Τα υβριστικά σχόλια στον Γιώργο Λιανό

Σχετικά με τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα, ο Γιώργος Λιανός επεσήμανε «λόγω διαφοράς ώρας (με τον Άγιο Δομίνικο), δεν έκανα καλή συνεννόηση με το κανάλι και πήγα και ανέβασα πρώτος στα social media τη φόρμα αιτήσεων και δεν μπορούσε κανείς να την συμπληρώσει. Ο πρώτος αποδέκτης των μηνυμάτων αυτών ήμουν εγώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: